AcasăSPORTOFICIAL! El este noul antrenor al Simonei Halep

OFICIAL! El este noul antrenor al Simonei Halep

Telenovela noului antrenor al Simonei Halep s-a incheiat luni, cand managerul tenismenei, Virginia Ruzici, a anuntat ca aceasta va colabora cu suedezul Thomas Hogstedt.

Oficial, functia de antrenor al Simonei va fi ocupata de Victor Ionita, insa, cel putin la turneele de la Shenzhen, Sydney si Australian Open, Hogstedt va fi „antrenorul-consultant” al romancei.

In cazul in care colaborarea dintre constanteanca si Hogstedt va merge in directia dorita, exista posibilitatea ca suedezul sa ramana in staff-ul Simonei si dupa Australian Open.

Thomas Hogstedt alaturi de Maria Sarapova

Alaturi de Simona Halep se vor mai afla managerul Virginia Ruzici si preparatorul fizic Theodor Cercel.

Victor Ionita a fost, pana de curand, antrenorul Soranei Cirstea. Cei doi s-au despartit la inceputul lunii noiembrie, tehnicianul fiind acuzat ca din cauza lui Sorana a iesit din TOP 100 mondial.

Thomas Hogstedt (51 de ani) a fost locul 38 mondial in 1983, an in care a si castigat singurul turneu din cariera, Open-ul Italiei de la Ferrara. Hogstedt le-a antrenat pe Caroline Wozniacki, Maria Sarapova si Li Na. Suedezul i-a dus pe Li Na si germanul Tommy Haas intre primii 10 jucatori ai Planetei si a fost antrenorul Mariei Sarapova in perioada 2010-2013, cand rusoaica a castigat Roland Garros (2012) si a jucat finale la Wimbledon (2011), Roland Garros (2013) si Australian Open (2012).

author avatar
Cristi Ionita
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger