AcasăSPORTOficial! Ei sunt cei patru care vor sa cumpere Rapidul

Oficial! Ei sunt cei patru care vor sa cumpere Rapidul

Catalin Misu este favorit sa devina patron la Rapid (sursa foto: digisport.ro)

Dupa ce Tribunalul Bucuresti a aprobat planul de reorganizare al clubului de fotbal Rapid Bucuresti, patru afaceristi s-au inscris in lupta pentru a prelua pachetul majoritar de actiuni.

Catalin Misu este favorit sa devina patron la Rapid (sursa foto: digisport.ro)

Marele favorit sa devina noul patron al Rapidului este Catalin Misu, deja sponsor al Rapidului si proprietar al firmei Regata, principalul importator de gresie si faianta si cel mai mare distribuitor din Romania.

Acesta anunta, inca din urma cu o luna, ca ar fi dispus sa preia echipa, daca este aprobat planul de reorganizare. Misu este deja un sponsor important al Rapidului, acesta varsand anual 120.000 de euro in contul echipei.

Marian Iancu, fostul patron al echipei Politehnica Timisoara, si Ovidiu Ene, un afacerist roman stabilit in SUA, si-au manifestat si ei interesul de a prelua pachetul majoritar de actiuni de la Rapid.

Totusi, Adrian Zamfir, actualul boss din Giulesti, a anuntat ca inca mai spera ca echipa sa fie preluata de Viorel Moldovan, antrenorul Rapidului. Fostul international a facut o oferta de 500.000 de euro pentru a deveni si patron in Giulesti, dar, dupa ce s-a aprobat planul de reorganizare, a anuntat ca s-a razgandit si nu mai vrea sa preia echipa ca actionar.

Trebuie precizat ca Rapid inca nu a trecut peste cel mai greu moment. Decizia Tribunalului Bucuresti, de a aproba planul de reorganizare al Rapidului, poate fi atacata cu recurs in termen de sapte zile, iar reprezentantii mai multor fotbalisti au anuntat, deja, ca pregatesc documentele necesare pentru a face recurs.

Avocatii lui Danut Coman, Ovidiu Burca, Ionut Stancu, Paul Codrea, Marius Bilasco si Calin Albut sunt cei care au solicitat respingerea planului de reorganizare si care vor face recurs la decizia Tribunalului Bucuresti. Asta pentru ca ar insemna ca fotbalistii respectivi sa-si recupereze numai 10% din datoria existenta.

author avatar
Cristi Ionita
590 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger