AcasăSPORTOFICIAL: Cavani a semnat pe cinci ani cu Paris Saint Germain!

OFICIAL: Cavani a semnat pe cinci ani cu Paris Saint Germain!

Dat ca sigur la Real Madrid sau Chelsea Londra, atacantul uruguaian Edinson Cavani a semnat, in cele din urma, cu Paris Saint Germain, campioana Frantei.

Formatia antrenata de fostul international francez Laurent Blanc a achitat clauza de reziliere pe care Cavani o avea la Napoli, 63 de milioane de euro.

Partile implicate in tranzactie au batut palma joi de dimineata, iar Cavani a semnat un contract valabil pe cinci ani cu Paris Saint Germain.

In alegerea atacantului a contat inclusiv posibilitatea de a alcatui un cuplu de vis cu suedezul Zlatan Ibrahimovic. Cavani va incasa 10 milioane de euro pe sezon la Paris Saint Germain.

Cavani a marcat 58 de goluri in Serie A, in cele trei sezoane petrecute la Napoli. Gruparea italiana si-a scos de aproape patru ori banii investiti in Cavani, Napoli aducandu-l pe atacant de la Palermo pentru numai 16 milioane de euro.

Cavani se va alatura noii sale echipe peste aproape o saptamana, atacantul primind cateva zile in plus de pauza, dupa ce a evoluat la Cupa Confederatiilor.

author avatar
Cristi Ionita
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger