AcasăSPORTOFICIAL: ADRIAN MUTU A SEMNAT CU CESENA!

OFICIAL: ADRIAN MUTU A SEMNAT CU CESENA!

Adrian Mutu lasa Fiorentina dupa 5 ani

Desi presa italiana prezentase afacerea drept un caz clasat, iata ca Adrian Mutu si Cesena au ajuns joi la un acord. „Briliantul” a semnat pe doi ani cu formatia antrenata de Marco Giampaolo.

Adrian Mutu lasa Fiorentina dupa 5 ani

Atacantul roman, in varsta de 32 de ani, a semnat, joi, un contract pe doi ani cu echipa italiană AC Cesena, formatie clasata pe locul 15 in ultima editie de campionat. Fiorentina l-a cedat gratis pe Mutu, partile ajungand la un numitor comun in privinta rezilierii intelegerii pe cale amiabila. La Cesena, gruparea antrenata de Marco Giampaolo, Adrian Mutu va incasa un salariu de 1,8 milioane de euro.

„Sunt fericit ca am ajuns la Cesena, ii multumesc preşedintelui Igor Campedelli pentru ca are incredere in mine si mi-a propus sa fac parte din acest proiect ambitios. Este o noua aventura pentru mine, vad o echipa care are curajul sa se lupte cu granzii din Serie A. Multumesc Fiorentinei si familiei Della Valle pentru acesti cinci ani minunati petrecuti la Florenta. Voi pastra intotdeauna in inima mea aceasta frumoasa experienta”, a spus Mutu.

Este cea de-a 6-a echipa din Italia la care Adrian Mutu va evolua din 2000 incoace, mai precis de cand s-a transferat la Inter Milano. Romanul a mai imbracat tricourile gruparilor Verona (2000-2002), Parma (2002-2003), Juventus Torino (2005-2006) si AC Fiorentina (2006-2011).

„Sunt satisfacut de sosirea lui Adrian Mutu”, a declarat presedintele Cesenei, Igor Campedelli, acesta mentionand ca „Adrian este un jucator care se va integra perfect in viata echipei, a staff-ului si al orasului”. Campedelli a multumit procuratorului italian Pietro Chiodi, cel care a inlesnit transferul lui Mutu la Cesena.

author avatar
Mihai Koblenko
493 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger