AcasăRecomandariOfertele de la Lokomotiv Moscova si FK Krasnodar erau praf in ochi....

Ofertele de la Lokomotiv Moscova si FK Krasnodar erau praf in ochi. Antrenorul Stelei, adeptul sistemului CACEALMACCIO

Antrenorul Stelei este cel mai cautat om din fotbalul romanesc la momentul actual dupa ultimele rezultate obtinute in Europa League. Lokomotiv Moscova si FK Krasnodar sunt interesate de serviciile sale.

Laurentiu Reghecampf ar mai sta o tura la Steaua

Chiar daca Gigi Becali stie ca Laurentiu Reghecampf (37 de ani) este fericit la Steaua, se zvoneste ca antrenorul la zi din Liga 1 isi negociaza plecarea la vara. Cel putin asta a fost informatia zilei de ieri, ofertele venite din campionatul Rusiei pe numele antrenorului din Ghencea. Cat realitate, cat strategie menita sa-i aduca o marire de salariu, greu de spus, cert este ca „Reghe-man” prefera arta diplomatiei cand vine vorba despre acest subiect: „Pe mine ma intereseaza sa castig titlul si nimic altceva. Nu stiu de unde apar aceste informatii, ba ca semnez cu Lokomotiv Moscova, ba cu FK Krasnodar, dar eu sunt sub contract cu Steaua si asta e cel mai important”. Platit in prezent cu 10.000 de euro pe luna, Laurentiu Reghecampf isi doreste cu siguranta o marire, mai ales dupa rezultatele inregistrate in acest sezon: primavara europeana si, mai mult ca sigur, titlul in Liga 1! Daca, totusi, oferta rusilor ar fi reala si Reghecampf i-ar da curs, atunci Romania ar putea forma un minicampionat la Rasarit, acolo unde deja profeseaza Dan Petrescu si Dorinel Munteanu. „Bursucul” este pe cai mari la Dinamo Moscova, dupa ce-a luat echipa de pe ultimul loc si-a dus-o pana pe 7 in clasament, cu sanse de calificare in Europa League. La randul lui, „Neamtul” a impresionat cu doua victorii in primele trei partide la Mordovia Saransk (2-0, cu Anji Mahacikala si Krylya Sovetov).

In locul sarbului Slavoljub Muslin

Victorios in ultima etapa, 4-0 cu Anji Mahacikala, sarbul Slavoljub Muslin (59 de ani) nu este, totusi, sigur de postul sau si in sezonul urmator. Planul oficialilor din Soci vizeaza formarea unei echipe capabile sa lupte cu sanse la calificarea in cupele europene, iar romanul Reghecampf este vazut ca omul potrivit pentru aceasta misiune. FK Krasnodar ocupa locul 8 in clasament si are sanse minime sa prinda play-off-ul pentru cupele europene.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
679 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger