AcasăSPORTOfertat de PAOK Salonic

Ofertat de PAOK Salonic

Cu PAOK, Razvan Lucescu ar avea sansa sa se bata la titlu in sezonul viitor

Dupa un inceput cu probleme pe banca formatiei Skoda Xanthi, tehnicianul Razvan Lucescu a reusit intr-un final sa-si demonstreze clasa si este acum unul dintre cele mai vehiculate nume din fotbalul elen.

Cu PAOK, Razvan Lucescu ar avea sansa sa se bata la titlu in sezonul viitor

einvins de 13 partide consecutive (locul 7 in campionat si calificat in semifinalele Cupei), Lucescu jr. a atras atentia marilor cluburi din Grecia prin munca depusa la Xanthi. Conform „gazzetta.gr”, de antrenorul roman s-a interesat PAOK, gruparea fanion a Salonicului. A treia forta de pe taramul Eladei tocmai ce a pierdut in weekend derby-ul cu Panathinaikos (scor 3-4), esec care il poate costa postul pe „principalul” Angelos Anastasiadis. „Romanul Lucescu este favorit sa o preia pe PAOK”, a scris sursa citata, care mentioneaza ca, la Salonic, fostul selectioner il va avea elev pe conationalul Razvan Rat. In prezent, PAOK Salonic ocupa locul 3 in clasament, dupa ce mare parte din tur a fost pe prima pozitie.
Lucescu jr. nu a dorit sa comenteze zvonurile jurnalistilor greci, precizand ca se concentreaza pe meciul cu liderul Olympiakos, programat duminica.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger