AcasăSPORTOfertat de Dinamo Moscova, capitanul Stelei ar avea cautare si in Premier...

Ofertat de Dinamo Moscova, capitanul Stelei ar avea cautare si in Premier League

Alex Bourceanu are deja nume pentru Europa

Alexandru Bourceanu a ajuns la varsta optima pentru a fi vandut in strainatate. Dupa oferta venita de la Dinamo Mosova, un club din Anglia si-a manifestat interesul pentru mijlocasul stelist.

Alex Bourceanu are deja nume pentru Europa

Cota lui Alexandru Bourceanu a crescut destul de mult in ultimul timp, iar conducatorii Stelei sunt gata sa-l vanda pe mijlocasul de 27 de ani. Prima oferta concreta a aparut de la Dan Petrescu, Dinamo Moscova fiind de acord sa plateasca 4 milioane de euro pentru a-si asigura serviciile jucatorului din Galati. Propunere tentanta pentru Steaua si pentru jucator, mai ales ca salariile de la echipa moscovita sunt printe cele mai bune din campionatul Rusiei, iar oferta pentru internationalul Stelei are sase zerouri.

In acelasi timp, impresarul care l-a adus in Ghencea (in 2011, Bourceanu s-a transferat de la Poli Timisoara), spune ca are si el o oferta pentru Alex, jucatorul fiind monitorizat de un club din Premier League. “Colaborez cu Bourceanu, dar nu mai este jucatorul meu. Isi doreste sa joace la un club mare, dar nu e disperat sa plece. Sunt in discutii cu un club englez, care il urmareste de ceva timp”, spune Florin Iacob. Stelistii pleaca in aceasta dimineata in Danemarca, pentru decisivul duel cu FC Copenhaga. Fotbalistii vor fi insotiti si de consoarte, si se pare ca Gigi Becali s-a razgandit si vrea sa ajunga si el pe arena „Parken”, deoarece la meci si-a anuntat prezenta mai multi scouteri. In afara lui Bourceanu, cei mai cautati jucatori ai Stelei sunt Vlad Chiriches, Cristi Tanase, Ciprian Tatarusanu, dar si Alexandru Chipciu.

author avatar
Sebastian Stan
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger