AcasăSPORTOferta-soc pentru Dan Petrescu! Se face "miliardar" daca spune "Da"!

Oferta-soc pentru Dan Petrescu! Se face „miliardar” daca spune „Da”!

Parcursul fulminant pe care il are la carma lui Dinamo Moscova l-a transformat pe Dan Petrescu intr-un adevarat idol al Rusiei.

Tehnicianul roman este aproape sa o duca pe Dinamo Moscova in cupele europene, dar sezonul viitor s-ar putea sa nu-l prinda pe banca moscovitilor.

Ultima formatie intrata in cursa pentru a obtine semnatura romanului este nimeni alta decat Anji Makhachkala.

Desi Suleyman Kerimov, patronul clubului, a aruncat cu bani in jucatori si antrenorul Guus Hiddink, Anji s-a facut de ras in ultima etapa de campionat, 0-4 la FC Krasnodar, si este pe punctul sa rateze calificarea in Liga Campionilor.

Anji este pe locul 3 in campionat, dar n-a mai castigat de cinci etape, iar Hiddink, desi castiga 8 milioane de euro pe sezon, a anuntat ca este gata sa renunte la echipa daca nu reuseste sa o duca in grupele Ligii Campionilor.

Kerimov nu ar plange dupa antrenorul olandez, iar presa rusa sustine ca oligarhul s-a gandit deja sa-l inscauneze pe Dan Petrescu, caruia ii ofera un salariu de 4 milioane de euro pe an plus bonusuri consistente.

In plus, Kerimov nu renunta la visul sau, de a deveni campionul Europei, si i-ar putea pune la dispozitie un buget de achizitii de pana la 200 de milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
645 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger