AcasăSPORTOferta lui Zenit pentru "Il Luce": vila pe Vasilyevski sau apartament in...

Oferta lui Zenit pentru „Il Luce”: vila pe Vasilyevski sau apartament in Tolstoy

Vila de pe Insula Vasilyevski are 300 de metri patrati

Rusii fac tot posibilul pentru ca Mircea Lucescu sa se simta cat mai confortabil la Sankt Petersburg, astfel incat singura sa preocupare sa ramana dezvoltarea clubului Zenit spre un nivel neatins pana acum.

Vila de pe Insula Vasilyevski are 300 de metri patrati

In weekend, „Il Luce” va fi prezent la Milano, pe „San Siro”, ca spectator al finalei Ligii Campionilor dintre Real Madrid si Atletico. La Sankt Petersburg se va intoarce la mijlocul saptamanii viitoare. Pana atunci, oficialii clubului Zenit au misiunea sa rezolve problema resedintei. Din relatarile presei rusesti, Lucescu va putea alege intre o vila si un apartament.

Insula Vasilyevski este cea mai buna alegere pentru strainii milionari care cauta o resedinta in Sankt Petersburg. Mircea Lucescu poate opta aici pentru o vila pe doua etaje, cu sase dormitoare, balcoane, doua bucatarii si un living imens, plus sala de fitness si sauna, totul in suprafata de 300 de metri patrati.

Tolstoy House” a fost construit in 1910

Tolstoy House, resedinta din 1910 a contelui Mikhail Tolstoy, beneficiaza de arhitectura nordica si este plasata printre cele mai cautate cladiri din Sankt Petersburg. De cativa ani a fost transformata in ansamblu de apartamente de lux, iar printre posibilii vecini ai lui Mircea Lucescu se numara si Irina Kolpakova, fosta balerina si un nume de legenda in Teatrul Balsoi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
406 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger