AcasăSPORTOferta de ultim moment pentru Mircea Lucescu. Este dorit de Spartak Moscova!

Oferta de ultim moment pentru Mircea Lucescu. Este dorit de Spartak Moscova!

Calificat in semifinalele Cupei Ucrainei, dupa 2-0 cu FK Desna, Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk, continua sa fie unul dintre cei mai doriti tehnicieni din Europa.

Multe dintre echipele de top urmaresc cu atentie situatia din Ucraina si iau in calcul posibilitatea ca situatia incendiara din zona sa-l faca pe Mircea Lucescu sa-si doreasca o schimbare.

Ultima echipa intrata pe fir pentru a obtine semnatura antrenorului roman este Spartak Moscova, formatie care ocupa locul 3 in Rusia. Conform presei locale, Spartak a ramas fara antrenor dupa esecul usturator din campionat, 0-4 la FC Krasnodar, iar patronul Leonid Fedun vede in Mircea Lucescu antrenorul ideal care sa o ajute pe Spartak sa revina in lupta pentru titlu.

Totusi, exista informatii ca Mircea Lucescu nu se sperie de situatia incinsa din Ucraina si vrea sa mai ramana la Donetk cel putin inca un an si jumatate, pana la finalul actualului contract scadent in vara lui 2015.

Sahtior este lider in Ucraina, dupa 19 etape, dar lupta pentru titlu este extrem de incinsa, alte patru formatii, Dinamo Kiev, Dnepr, Metalist Harkov si Cernomoret Odessa, emitand pretentii la castigarea competitiei.

author avatar
Cristi Ionita
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger