AcasăRecomandariOferta de nerefuzat din Qatar! Reghe, milionar pe filiera Lucescu

Oferta de nerefuzat din Qatar! Reghe, milionar pe filiera Lucescu

Impresia buna lasata de Razvan Lucescu de cand antreneaza pe El Jaish a deschis apetitul qatarezilor pentru antrenori romani, Al Rayyan fiind interesata de serviciile lui Laurentiu Reghecampf.

Reghe este incurajat de familie sa dea nebunia din Liga I pe linistea si banii din strainatate (sursa foto Facebook)
Razvan Lucescu este considerat unul dintre cei mai buni antrenori din spatiul arab

Desi a semnat in urma cu trei luni un nou contract cu Steaua si are asigurat un salariu anual de 300.000 de euro, Laurentiu Reghecampf ar putea da mirajul participarii in grupele unei cupe europene pe petro-dolarii din Qatar. Apropiatii antrenorului stelist sustin ca acesta are pe birou, de cateva saptamani, o oferta ultra-avantajoasa de la Al Rayyan, ocupanta locului 4 in campionatul Qatar-ului, sezonul 2012-2013. Reghe a amanat sa dea un raspuns pentru a vedea daca se califica sau nu in grupele UEFA Champions League cu Steaua, insa oficialii lui Al Rayyan s-au saturat sa astepte si vor ca acesta sa se decida pana la sfarsitul saptamanii, mai ales ca noul sezon din Qatar sta sa inceapa. Jurnalistii de la “thepeninsulaqatar.com” sustin ca Reghecampf este ademenit cu un salariu colosal, 1,2 milioane de euro pe sezon, de patru ori mai mare decat la Steaua si de doua ori mai mare decat salariul pe care il are Diego Aguirre, inca actualul antrenor al echipei. Sursa amintita precizeaza ca banii nu sunt o problema pentru patronul echipei, Seicul Abdullah al Thani, fostul finantator al echipei spaniole Malaga. Al Thani este nemultumit ca Al Rayyan a incheiat sezonul pe locul 4, in spatele echipelor Lekhwiya si El Jaish, desi are un lot mai bine cotat, printre vedetele echipei aflandu-se Nilmar (fost la Lyon), Rodrigo Tabata (Besiktas, FC Santos) sau Juan Forlin (Espanyol, Boca Juniors, Real Madrid).

Ar fi al treilea antrenor roman din Qatar

In cazul in care accepta oferta venita de la Al Rayyan, lucru despre care se spune ca este posibil sa se petreaca indiferent de rezultatul meciului Legia Varsovia – Steaua, disputat aseara, Reghecampf ar deveni al treilea antrenor roman ce pregateste o echipa din Qatar. Pe langa Razvan Lucescu, tehnician care a devenit un adevarat erou pentru El Jaish, dupa ce a dus echipa pana pe locul 3 si a calificat-o in optimile Ligii Campionilor Asiei, in Qatar mai activeaza si Laszlo Boloni, la formatia Al Khor. Interesant este ca, pe langa plusul inregistrat din punct de vedere financiar, Reghecampf s-ar putea bate cu antrenori celebri precum Zico (Al Gharafa), Uli Stielike (Al Arabi), Sebastiao Lazaroni (SC Qatar) sau Eric Gerets (Lekhwiya).

[poll id=”583″]

author avatar
Cristi Ionita
2.049 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger