AcasăSPORTObreja, KO in barba AIBA

Obreja, KO in barba AIBA

Obreja, un presedinte "greu de ucis"

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat dreptate FR Box si a anulat decizia de excludere a forului prezidat de Rudel Obreja din structurile federatiei internationale.

Obreja, un presedinte "greu de ucis"

AIBA va trebuie sa suporte toate cheltuielile juridice, care se ridica la 7.000 de franci elvetieni. „Este al treilea proces pe care il castig contra AIBA. Tot ceea ce am spus s-a adeverit, dar imi pare rau ca se adevereste ca la AIBA exista multa coruptie. In acelasi timp, insa, imi pare bine ca un roman se lupta cu acest sistem si are castig de cauza. Am dat un croseu de stanga, lovitura mea preferata, si doi au cazut din prima lovitura: presedintele AIBA si cel care ocupa pozitia de secretar general”, a declarat Rudel Obreja. Presedintele FR Box afirma ca ia in calcul, totusi, varianta retragerii din aceasta functie: „Multa lume m-a consiliat si mi-a spus ca ar fi mai bine sa renunt. La momentul respectiv, nu puteam sa cedez, asa am fost educat, sa lupt pentru dreptate. Oamenii trebuie sa invete ca demnitatea si onoarea sunt mai presus de orice si noi trebuie sa aparam aceste valori. Poate spun cuvinte mari, dar, fara aceste valori, lumea se degradeaza. Acum, iau in considerare si varianta sa ma retrag, ar fi o lectie pentru anumiti oameni. Nu spun ca asa voi face, dar ma gandesc”.

In urma deciziei TAS, Federatia Romana de Box trebuie reprimita de urgenta in structurile AIBA, acolo de unde fusese exclusa in toamna anului trecut.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
81 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger