AcasăSPORTObligati sa batem Ungaria!

Obligati sa batem Ungaria!

Torje a fost singurul „tricolor” care i-a pus probleme portarului nord-irlandez

Echipa nationala a Romaniei a incheiat la egalitate, scor 0-0, derby-ul cu Irlanda de Nord, disputat sambata seara la Belfast, in grupa F de calificare la Campionatul European din 2016.

Torje a fost singurul „tricolor” care i-a pus probleme portarului nord-irlandez

Singurul castig in urma acestui egal, venit dupa un meci foarte slab facut de „tricolori”, il reprezinta faptul ca Romania ramane neinvinsa in fruntea clasamentului (14 puncte). Dominata categoria de Irlanda de Nord, mai ales in repriza secunda, nationala lui Iordanescu este acum obligata sa castige la Budapesta, cu Ungaria, pe 4 septembrie. Daca pierde, echipa noastra poate ajunge pe locul 3: va fi depasita de Ungaria (maghiarii ar face 14 puncte si ne-ar lua fata gratie rezultatelor directe mai bune) si foarte probabil si de Irlanda de Nord, care pe 4 septembrie merge sa bifeze trei puncte in Feroe. Un egal in Ungaria ar face doar sa creasca miza partidei cu Grecia, de la Bucuresti, din 7 septembrie.
„Urmeaza meciul cu Ungaria, rivala noastra de-o viata, o partida pe care eu nu o vad decisiva. Sper sa avem mai putini jucatori indisponibili si sa invingem. Astept o alta prestatie la Budapesta”, a reactionat selectionerul Anghel Iordanescu. Despre evolutia „tricolorilor” cu Irlanda de Nord, Iordanescu a spus ca doar rezultatul poate fi trecut la plusuri: „Sincer sa fiu, ne bucura si acest punct, poate sa insemne enorm de mult in economia jocurilor la finalul preliminariilor. Tinand cont de problemele pe care le-am avut, de numarul de indisponibilitati, rezultatul este bun pentru Romania. Imi pare rau ca fotbalistiimei nu au putut sa iasa de sub presiunea adversarului, au intrat in acest joc de lupta, de uzura… As fi vrut mai mult de la ei”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger