AcasăSPORTObiectiv Voina: Mondialul si Liga Campionilor!

Obiectiv Voina: Mondialul si Liga Campionilor!

Radu Voina vrea ca fetele sale sa joace impecabil.

Antrenorul nationalei de handbal feminin si, totodata, tehnicianul campioanei Romaniei si-a fixat ca obiective medalia de aur la C.M. din Brazilia, precum si Liga Campionilor cu Oltchim Rm.Valcea.

Radu Voina vrea ca fetele sale sa joace impecabil.

Desi a intrat in linie dreapta pentru Campionatul Mondial 2011, Radu Voina este momentan cu gandul la tragerea la sorti a grupelor principale din Liga campionilor, care va avea loc azi, la Viena. Oltchim va fi in prima urna valorica, alaturi de Gyor (Ungaria), Buducnost (Muntenegru) si Larvik (Norvegia, detinatoarea trofeului),  de cealalta parte aflandu-se Midtjylland (Danemarca), Itxako (Spania), Metz (Franta) si Krim Mercator (Slovenia). Obiectivul valcencelor este cucerirea trofeului, mai ales in momentul in care combinatul se afla in mare criza, iar pentru noi investitii este nevoie ca presedintele Gavrilescu sa vina cu rezultate concrete. Faza principala se va derula cu doua grupe a cite patru echipe, intre 4 februarie-11 martie 2012, semifinalele programate in dubla mansa eliminatorie (31 martie-1 aprilie turul, 7-8 aprilie returul) si finala, in 5-6 mai, respectiv 12-13 mai.

Va ordon, cuceriti Brazilia!

Nationala Romaniei s-a reunit ieri, la Bucuresti, din lotul largit de 21 de jucatoare urmand sa ramana doar 18, dupa meciurile test de la Trofeul Carpati, la care mai participa Serbia, Ungaria si Macedonia. Pe 26 noiembrie, fetele vor pleca spre Sao Paolo, acolo unde vor juca meciurile din grupa C a Campionatului Mondial, cu Tunisia (3 decembrie), Cuba (5 decembrie), Japonia (6 decembrie), Brazilia (8 decembrie) si Franta (9 decembrie). Radu Voina tinteste medalia de aur, cu o echipa contruita pe scheletul lui Oltchim, care este considerata cea mai buna formatie de club la aceasta ora. Primul loc in Brazilia ar aduce Romaniei si o calificare directa la Olimpiada de la Londra.

author avatar
Sebastian Stan
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger