AcasăSPORTObiectiv atins: a "furat ochii arbitrilor" pe finalul reprizelor

Obiectiv atins: a „furat ochii arbitrilor” pe finalul reprizelor

Lucian a avut probleme la ochiul stang in meciul de sambata

Primul meci disputat la categoria semigrea a lasat urme pe fata boxerului galatean, care a avut arcada stanga sparta inca din runda a cincea. Cu toate acestea, Lucian este multumit de efortul depus in meciul cu Denis Grachev.

Lucian a avut probleme la ochiul stang in meciul de sambata

Sportivul clubului Interbox considera ca se astepta ca Denis Grachev sa fie „un bataus in toata regula” si sa-l supuna unui test de anduranta timp de 12 reprize, dar ca tactica aleasa impreuna cu antrenorul Stephan Larouche a fost decisiva.

Bute a fost mai inteligent decat Grachev

Lucian Bute stia ca rusul nu va rezista unui ritm ridicat astfel ca l-a lasat pe Grachev sa dea totul in primele reprizepentru ca apoi, in partea a doua, sa faca diferenta cu ajutorul unui bagaj tehnic mult mai bogat. In plus, Bute a mizat, in multe momente, pe combinatii de efect care sa „fure ochii arbitrilor” pe finalul reprizelor, aspect care a facut diferenta impotriva unui adversar agresiv, dar rudimentar. La sfarsitul disputei, Bute a tinut sa precizeze ca intalnirea a fost una dura, iar victoria este cu atat mai importanta, cu cat a fost obtinuta in conditii dificile. „Aveam nevoie de un asemenea meci, de 12 reprize, pentru a-mi recapata increderea in mine. Din pacate, accidentarea de arcada m-a facut sa am mari probleme pe final, cand vedeam tot mai greu din cauza sangelui de curgea siroaie” a afirmat noul campion al Americii de Nord la categoria semigrea.

author avatar
Cristi Ionita
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger