AcasăSPORTOana Stanca a nascut, acum e chemata la negocieri

Oana Stanca a nascut, acum e chemata la negocieri

Ionela si Razvan sunt apropiati inca din perioada liceului

Considerata cel mai bun pivot din lume in 2007, Ionela Stanca este asteptata sa semneze un nou contract cu Oltchim Rm. Valcea, desi gruparea din Zavoi are deja trei jucatoare pe acest post: Oana Manea, Ekaterina Vetkova si Nicoleta Safta.

Ionela si Razvan sunt apropiati inca din perioada liceului

Aflata sub contract cu Oltchim inca din 2009, Ionela ar mai putea evolua inca doi ani pentru formatia valceana, desi anuntase de curand ca se gandeste serios la retragerea din activitate. Ionela (31 de ani) a luat o pauza fortata in ultimele luni, dupa ce a devenit gravida.

Desi de-abia a nascut, marti seara, un baietel, frumoasa handbalista a fost instiintata de conducerea clubului Oltchim ca este asteptata sa revina pe teren, danezul Jakob Vestergaard, noul antrenor al echipei, precizand ca Oltchim are nevoie de experienta unei jucatoare precum Ionela Stanca in incercarea de a castiga Liga Campionilor. Interesant este ca, desi ea este handbalista, iar sotul ei, Razvan Stanca, a fost rugbist la Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti, cei doi au decis sa-si numeasca fiul Yannick Stanca, dupa un celebru jucator de tenis. Sotii Stanca au precizat ca Yannick Noah, fost campion la Roland Garros si semifinalist la Australian Open, a fost idolul amandurora in copilarie.

author avatar
Cristi Ionita
890 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger