AcasăSPORTO vedetă de la Pro TV a devenit acţionar important la Rapid...

O vedetă de la Pro TV a devenit acţionar important la Rapid Bucureşti!

O vedetă de la Pro Tv a devenit acţionar important la Rapid Bucureşti! Foto: Facebook@fcrapid1923

Rapid București a anunțat că Dan Șucu este noul acționar al clubului. Acesta va deține 50% din acțiunile clubului, la fel ca și Victor Angelescu. Şucu, patronul Mobexpert, este şi jurat la emisiunea „Imperiul leilor”, de la Pro TV.

Într-un comunicat postat pe Facebook, Rapid a anunțat că Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, a achiziționat aproape jumătate din acțiunile deținute de Victor Angelescu.

Dan Șucu va avea 49,9% din acţiuni

Miercuri, de la ora 13:00, va avea loc evenimentul de prezentare a lui Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă speciale, care se va desfășura la stadionul Rapid – Giulești. Până atunci însă, pe site-ul oficial al giuleștenilor a apărut și primul mesaj al noii conduceri.

PROMISIUNE PENTRU RAPID

Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu șanse reale la câștigarea titlului din Liga 1. Și, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacțiile dorite și în competițiile europene.

Da, ne-am dori mult ca toți fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanțele echipei. Și tot pentru fanii noștri, ne vom strădui ca aceste performanțe să fie obținute prin seriozitate și corectitudine.

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce își respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii și angajații clubului să fie plătiți bine și fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai și fără excepții.

De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susțină independent și să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat și comunitate, și nu ne interesează să fim protejații niciunui politician.

Ne dorim atât de multe pentru Rapid, și nu va fi ușor, dar cu toții știm că atunci când îți dorești ceva cu adevărat vei găsi soluția potrivită pentru a reuși”, acționariatul FC Rapid București, Victor Angelescu & Dan Șucu.

author avatar
Andrei Ștefan
815 afisari

4 COMENTARII

  1. A ha ha, a venit un mare boier cu bani la CRapid, de aia nu mai putem noi, de brazilienii autohtoni din Jiulesti, prost mai esti !! ha ha ha 🙂 Bai Jiji, multa piue, bai ramolitule oligofren, scrie acolo in Berceni: 7 Ani Fara Titlu !! Ha ha ha 🙂 Bai oierule ratat, vinde toate oile, si fa-ti mai bine o echipa de oina, acolo sigur o sa ai mai mult noroc, doar vezi si tu ca ungurii de la CFR Kolozsvar nu te lasa sa iei nici un campionat, e umilinta suprema sa te fwuta in gura ungurii aia din Gruia 5 ani la rand, si inca consecutiv !! Ha ha ha 🙂 Plus ca anul asta Cupa Romaniei si fost castigata de Sepsi aka Pepsi, bai Jiji, astia fac cu jet prelungit pe tine si pe toata echipa ta de martzalogi !! Ha ha ha 🙂 Bai Jiji, mai bine sugi si tu o acadea, o banana, ceva acolo ce gasesti si tu la platul tau de tot rahatul, bai impostorule ipocrit ordinar, sa iti pice mancarea in kakat in fiecare zi, bai latraule ratat !!

  2. Felicitari lui Dan Petrescu pentru munca ,profesinalismul si performantele sale in fotbal ! Nu trebuie sa ia in seama aceste apostrofari ale unor persoane cu spirit conflictual care din invidie sau pt. ca sustin alta echipa de fotbal ,se manifesta necivilizat si agresiv …. Ce se mai poate spune de scandarile cu expresii obscene ale galeriei FCSB echipa acestui ridicol patron , care in meciul recent FCSB -CFR , urlau de fiecare data cand portarul de la CFR degaja mingea …. Din pacate aceste scandari mizerabile ale unor indivizi needucati si tulburati de licori au aparut in ultimii 30 ani si pe alte stadioane de la noi, fara sa intervina factorii responsabili care sa elimine aceste manifestari grotesti iar in aceste conditii nu poti pretinde sa vina la meciurile de fotbal lumea ciilizata , femei , copii !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger