AcasăSPORTO tanara a vrut sa se sinucida de dragul lui Djokovic

O tanara a vrut sa se sinucida de dragul lui Djokovic

Melissa este mare fan Djokovic

Australianca Melissa Cook, in varsta de 14 ani – una dintre cele mai mari sustinatoare ale tenismanului sarb Novak Djokovic – a vrut sa se sinucida dupa ce o femeie i-a furat tricoul primit cadou de la liderul ATP.

Melissa este mare fan Djokovic

Prezenta in primul rand al tribunei la finala de la Melbourne, pe care „Nole” Djokovic a castigat-o, duminica trecuta, impotriva lui Rafael Nadal, scor 5-7, 6-4, 6-2, 6-7, 7-5, Melissa si-a sustinut in permanenta favoritul, iar acesta i-a daruit, la final, unul dintre tricourile folosite pe parcursul jocului. Totusi, tanara nu a reusit sa se bucure de cadoul primit, acesta fiindu-i sterpelit, rapid, de Yael Rothschild (40 de ani), o femeie aflata pe un scaun apropiat.

Djokovic

Conform Heraldsun, Melissa spune ca “nu mi-a venit sa cred cand altcineva a pus mana pe ceva care imi era destinat mie. Am inceput sa plang instantaneu, iar apoi chiar am vrut sa ma sinucid”. In schimb, noua posesoare a trofeului a negat ca i-ar fi furat tricoul tinerei. “Cand tricoul a fost aruncat, 20 de oameni bucurosi s-au batut pentru el, era normal ca la final 19 sa ramana dezamagiti. Asa e in viata!” a spus Yael. Impresionat de povestea tinerei Melissa, care are camera tapetata cu postere cu jucatotul belgradean si plina cu numeroase obiecte inscriptionate cu numele lui, Novak Djokovic i-a transmis ca va face tot posibilul ca australianca sa intre in posesia unui nou tricou purtat de el intr-o finala de Grand Slam pe care o va castiga. Mai mult, „Nole” a promis ca va tine legatura cu Melissa si o va ajuta, constant, sa adauge diferite elemente la colectia marca Djokovic.

author avatar
Cristi Ionita
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger