AcasăSPORTO super vedeta de la noi se apuca de raliuri. N-ai sa...

O super vedeta de la noi se apuca de raliuri. N-ai sa crezi despre cine este vorba!

Weekendul trecut a fost unul de bun augur pentru lumea sporturilor cu motor din Romania, una dintre cele mai cunoscute vedete ale momentului manifestandu-si interesul pentru a participa la Campionatul National de Raliuri.

Prezenta in weekend la Tulcea, pentru un opening-party de zile mari, DJ Wanda, caci despre ea este vorba, a ramas impresionata de demonstratiile facute de pilotii profesionisti.

Vedeta a facut un pact cu super campionul Valentin Porcisteanu, pilotul echipei „Vallino Rally Team”.

Wanda si Vali au batut palma

DJ Wanda a anuntat ca este gata sa fie co-pilotul lui Porcisteanu la Raliul Deltei Dunarii, din 30 mai – 1 iunie, in cazul in care pilotul face o demonstratie la pupitrul de DJ.

Si cum campionul national din 2011 s-a descurcat de minune, DJ Wanda isi va face debutul in Campionatul National de Raliuri peste ceva mai mult de o luna.

Vali Porcisteanu s-a descurcat de minune la platane, supravegheat de DJ Wanda

„Mi se ridica parul in cap cand ma gandesc ce misto o sa fie. Odata ce gusti adrenalina, te imbolnavesti pe viata. Sunt mereu alaturi de oamenii care isi impartasesc hobby-urile, dorintele, dar mai ales nebunia. Muzica, adrenalina, motoare … e perfect! Romania este foarte frumoasa si are niste oameni minunati!” a exultat DJ Wanda, care este si imaginea Raliului Deltei in 2013.

author avatar
Cristi Ionita
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger