AcasăSPORTO singura data s-a calificat Steaua dupa ce a pierdut pe teren...

O singura data s-a calificat Steaua dupa ce a pierdut pe teren propriu in prima mansa!

Pana la duelul cu Twente, s-a mai intamplat de sapte ori ca Steaua sa fie piarda in prima mansa pe teren propriu. O singura data „militarii” s-au calificat mai departe.
Minunea s-a intimplat in 1994, cand, dupa ce a pierdut acasa cu Dinamo Zagreb, scor 1-2, Steaua s-a dus in Croatia si a cistigat cu 3-2 la capatul a 90 de minute absolut senzationale. In celelalte sase partide, Steaua nu a putut intoarce soarta calificarii, ba in patru randuri a pierdut si mansa retur! Scorul de joi seara (0-1) s-a mai inregistrat o singura data, in disputa cu Genoa, din sezonul 1991-1992. In Italia, Steaua avea sa fie invinsa cu acelasi scor.
„Eu mai cred in calificare. Pana la urma, am primit un gol aiurea. Mergem in Olanda ca sa intoarcem acest scor si sunt convins ca ne putem califica”, a declarat Gigi Becali la finalul jocului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
151 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu stiu exact pseurun doar si + din ce mi-a povestit Andrei , daca ai 8.80 te intelegi bine cu macar 2/3 profesori pentru recomandari , ai activitati extrascolare atat din pct. de vedere cantitativ cat si calitativ , daca ai avea o medalie la olimpiada internationala ar fi chiar ideal , si scor la SAT cat se poate de mare , poti . Nu te descuraja invata pentru SAT cat mai mult , si se va compensa . Daca , inca mai esti in liceu NU pierde timpul ! Eu m-am trezit la jumatatea clasei a XI-a si inca vreau sa particip al olimpiada in a XII-a , participa la orice eveniment , orice concurs , si incearca sa ajungi cat mai departe la olimpiada ! Succes !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger