AcasăSPORTO sedinta la UEFA intarzie "convocarea" lui Sandu la DNA

O sedinta la UEFA intarzie „convocarea” lui Sandu la DNA

Sandu trebuie sa argumenteze decizia de dezafiliere a clubului Universitatea Craiova

Sefii FRF, respectiv LPF sunt cercetati intr-un dosar legat de dezafilierea clubului Universitatea Craiova, masura luata in luna iulie.

Sandu trebuie sa argumenteze decizia de dezafiliere a clubului Universitatea Craiova

Urmariti penal pentru abuz in serviciu, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir promit ca vor raspunde convocarii DNA, din aceasta saptamana, anunta Federatia intr-un comunicat de presa: „FRF asigura ca va raspunde tuturor invitatiilor oricarei institutii publice de a lamuri orice aspect in legatura cu activitatile sportive din cadrul acesteia, motiv pentru care a pus la dispozitia organelor de urmarire penala toate documentele solicitate pana in prezent. De asemenea, toate persoanele ce vor fi invitate la DNA se vor prezenta pentru a clarifica orice neintelegere ivita in legatura cu interpretarea normelor sportive in vigoare”. Dragomir va intra primul la audieri pe 27 octombrie, Sandu fiind asteptat pentru a doua zi. La mijlocul acestei saptamani, „Nasu'” participa la o sedinta a Comitetului Executiv al UEFA, astfel ca va lipsi din tara pentru cateva zile.

Ceilalti membri ai Comitetului Executiv al FRF care vor da explicatii pentru dezafilierea clubului Universitatea Craiova sunt Octavian Goga, Marius Stan, Cornel Sfaiter, Marian Rusen, Stefan Stana, Cristi Bobar, Paul Costas si Marian Palarie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger