AcasăSPORTO rusoaica in varsta de 15 ani, noua CAMPIOANA EUROPEANA la patinaj...

O rusoaica in varsta de 15 ani, noua CAMPIOANA EUROPEANA la patinaj artistic! (VIDEO)

Reusita spectaculoasa pentru Iulia Lipnitskaia, o patinatoare de doar 15 ani care a impresionat publicul, dar si specialistii, cu evolutia ei in finala probei individuale din cadrul Campionatelor Europene de la Budapesta. Programul liber pe care l-a executat, vineri seara, i-a adus rusoaicei cu chip de papusa mult-dorita medalie de aur.

Rusoaica a reusit mai mult decat ar fi putut spera, pentru o prima participare la o competitie de asemenea anvergura. Iulia Lipnitskaia, copila originara din Ekaterinburg care, cel mai probabil, va avea multe de spus in marile concursuri de patinaj artistic, a obtinut locul intai, la finele unei seri in care au evoluat, pe gheata din arena competitionala din capitala Ungariei, adversare mult mai experimentate decat ea. Chiar si asa, Lipnitskaia si-a stapanit emotiile si a reusit, in marea finala, o prestatie artistica impresionanta, care a fost rasplatita cu note mari din partea juriului, dar si cu aplauze, de catre spectatorii prezenti in gradene.

Tinuta rosie, dar si muzica aleasa pentru evolutia din finala Campionatelor Europene de patinaj artistic de la Budapesta – coloana sonora a faimoasei pelicule „Schindler’s List” – i-au purtat noroc Iuliei. La finalul programului, rusoaica in varsta de 15 ani a obtinut un punctaj de 139,75.

La actuala editie a Campionatelor Europene de la Budapesta, podiumul a fost completat de o alta rusoaica, Adelina Sotnikova, care a obtinut medalia de argint, si de Carolina Kostner, a carei evolutie in finala i-a adus bronzul.

[youtube]WXUofjj6Wgg[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
1.135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger