AcasăSPORTO rusoaica ii aduce trei puncte lui Dan Petrescu

O rusoaica ii aduce trei puncte lui Dan Petrescu

Fanele lui Zenit, frumoase si periculoase

Meciul disputat sambata pe „Arena Khimki” din Moscova a fost intrerupt dupa numai 36 de minute, atunci cand o petarda aruncata din peluza ocupata de fanii lui Zenit l-a lovit pe portarul dinamovistilor, Anton Shunin.

Portarul lui Dinamo este lovit de petarda

Culmea este ca persoana care a aruncat petarda n-a fost un „ultras” tipic peluzelor ocupate de galerii, ci o fata, sustinatoare a Zenitului.

Doctorul echipei acorda primele ingrijiri

Ea a fost, deja, retinuta de politisti, impreuna cu alte doua prietene, considerate complice. Acuzate de huliganism, cele trei risca inchisoarea, deoarece, in Rusia, aceste fapte sunt pedepsite conform codului penal.

Petrescu si Kuraniy se bucura pentru victoria la "masa verde"

In plan sportiv, Zenit St.Petersburg risca nu doar sa piarda meciul cu 0-3 la „masa verde”, ci si excluderea din campionat, conform unei informatii prezentate, ieri, in presa moscovita. Totusi, pana sa fie trasi la raspundere, oficialii campioanei se gandesc sa retraga ei formatia din prima liga.

Fanele lui Zenit, frumoase si periculoase

„Imi pare foarte rau ca meciul s-a intrerupt, deoarece baietii mei puteau castiga si pe teren. Am inceput excelent jocul, aveam deja 1-0. Sunt optimist ca Federatia va lua o decizie echitabila in aceasta situatie”, a fost singurul comentariu facut de Dan Petrescu la finalul partidei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger