AcasăSPORTO postare pe Facebook sau Twitter, amenda de 100.000 de euro

O postare pe Facebook sau Twitter, amenda de 100.000 de euro

Nadal a depasit bariera celor 11 milioane de fani pe Facebook

Comitetul International Olimpic a anuntat ca sportivii care vor participa la Jocurile Olimpice de la Londra si vor posta mesaje pe diferite retele de socializare, sunt pasibili de amenzi usturatoare.

Nadal a depasit bariera celor 11 milioane de fani pe Facebook

Sportivii ar putea fi amendati cu pana la 100.000 de euro pe postarea pe Facebook sau Twitter, desi printre participantii la Jocurile Olimpice se regasesc vedete precum Roger Federer sau Rafael Nadal, care au milioane de fani pe retele de socializare.

Conducerea CIO se teme ca postarea de mesaje nu face parte din spiritul olimpic, dar si ca sportivii si-ar putea gasi astfel o preocupare care sa le afecteze viata sportiva. Decizia a provocat deja rumoare intre participanti, majoritatea fiind obligati sa-si suspende conturile pe perioada J.O. Peste 16.000 de participanti s-au calificat la Jocurile Olimpice, iar alaturi de acestia vor participa la marea competitie si aproximativ 20.000 de antrenori sau oficiali. In cazul in care fiecare posteaza macar un mesaj pe o retea de socializare si ar fi amendat cu 100.000 de euro, CIO ar strange dintr-un foc 3,6 miliarde de euro.

author avatar
Cristi Ionita
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger