AcasăSPORTO noua vijelie in Stefan cel Mare: actionarii se cearta pe numele...

O noua vijelie in Stefan cel Mare: actionarii se cearta pe numele viitorului antrenor

Dupa ce a condus timp de 21 de etape, Dinamo isi vede inca o data naruit visul de a castiga titlul in Liga 1. Sefii cauta o solutie sa redreseze corabia cat mai timp. Nicolae Badea insista pentru instalarea lui Ioan Andone, in vreme ce Cristi Borcea il vrea pe Ionut Badea. Solutia de mijloc ar fi un tandem Ion Marin – Cornel Talnar.

ADIO Actionarii dinamovisti pregatesc debarcarea lui Ciobotariu, iar pentru inlocuirea acestuia se lupta Ionut Badea si Ioan Andone

La cea de-a 7-a etapa de cand a reinceput Liga 1, Dinamo a ajuns la un bilant dezastros. O singura victorie, trei egaluri si trei infrangeri. Dupa 1-3 cu Petrolul pe teren propriu, sambata noapte actionarii au ajuns la concluzia ca trebuie un soc la echipa. Sefii s-au reunit intr-o sedinta fulger, cu Badea si Savulescu de fata, si cu americanul Borcea prin videotelefon. Ca de obicei, actionarii nu au reusit sa se puna de acord, deoarece boss-ul de la Computerland il doreste pe banca pe bunul sau prieten Ioan Andone, in timp ce Cristi Borcea il sustine pe Ionut Badea, proaspat pus pe liber de „U” Cluj.

Solutia de compromis ar fi un tandem Ion Marin (antrenor la Dinamo II) – Cornel Talnar (scouter la club), care sa conduca echipa pana la finalul campioantului si sa salveze ce mai este de salvat. Cat priveste Liviu Ciobotariu, acesta era negru de suparare la finalul partidei cu Petrolul. Tehnicianul a fost anuntat ca o decizie in privinta lui se va lua in zilele urmatoare, pana la returul din Cupa Romaniei, cu Gaz Metan Medias. „Nu stiu daca imi dau demisia. O sa vorbesc cu domnii Badea si Borcea sa vedem ce este de facut. Nu pot fi bucuros, sunt suparat pe mine si pe jucatori, suporterii sunt si ei dezamagiti. A fost un dezastru!”, a declarat Ciobotariu dupa rusinea cu Petrolul. Razletii suporteri din Stefan cel Mare au facut act de prezenta si au protestat la adresa patronilor, antrenorilor si jucatorilor, acuzandu-i de situatia in care a ajuns FC Dinamo. „Alb-rosii” se afla la 5 puncte de liderul CFR Cluj si joaca, joi, returul semifinalei de Cupa Romaniei cu  Gaz Metan Mediasi, avand teoretic sanse la ambele trofee.

author avatar
Sebastian Stan
326 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger