AcasăSPORTO idee si pentru Dinamo Bucuresti: "O masa calda si o cana...

O idee si pentru Dinamo Bucuresti: „O masa calda si o cana cu ceai la fiecare meci!”

Pentru o ciorba si doi mici, fanii lui Dinamo si-au facut si banner

Dan Petrescu a rezolvat si problema galeriei, pe langa cea a formei sportive: Dinamo Moscova are, acum, cei mai vocali si… ghiftuiti sustinatori din Rusia.

Un adversar aproape ca l-a dezbracat pe Dan Petrescu

In ciuda parcursului din mandatul lui Dan Petrescu (opt victorii si numai doua infrangeri pe final de 2012), oficialii gruparii Dinamo Moscova s-au plans tot timpul de faptul ca stadionul este aproape gol la fiecare partida sustinuta pe teren propriu. Media spectatorilor – 3.287 pe meci – confirma.

Pentru o ciorba si doi mici, fanii lui Dinamo si-au facut si banner

Se pare, insa, ca „Bursucul” a rezolvat si aceasta problema, dovada ca sambata, la confruntarea cu rivala Lokomotiv, au fost 11.787 de fani in tribunele arenei „Khimki”. Si asta in conditiile in care s-a jucat pe un frig patrunzator, de -5 grade Celsius! Conform presei moscovite, secretul il reprezinta cadoul oferit celor care vin la meci: o masa calda si o cana cu ceai dupa fiecare victorie a echipei Dinamo! Ideea ar putea prinde si la „sora” din Bucuresti, care are nevoie de o repopulare a tribunelor goale din Stefan cel Mare.

Disputa cu Lokomotiv nu a fost lipsita de incidente. Imbrancit de Felipe Caicedo, antrenorul Dan Petrescu a cazut peste jucatorii sai de pe banca de rezerve, oferind imaginea zilei in Rusia. In alta ordine de idei, gratie victoriei cu 1-0, Dinamo Moscova a urcat pe locul 7, cu 33 de puncte, avand sanse tot mai mari de calificare in Europa League.

author avatar
Cristi Ionita
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger