AcasăSPORTO idee si pentru Dinamo Bucuresti: "O masa calda si o cana...

O idee si pentru Dinamo Bucuresti: „O masa calda si o cana cu ceai la fiecare meci!”

Pentru o ciorba si doi mici, fanii lui Dinamo si-au facut si banner

Dan Petrescu a rezolvat si problema galeriei, pe langa cea a formei sportive: Dinamo Moscova are, acum, cei mai vocali si… ghiftuiti sustinatori din Rusia.

Un adversar aproape ca l-a dezbracat pe Dan Petrescu

In ciuda parcursului din mandatul lui Dan Petrescu (opt victorii si numai doua infrangeri pe final de 2012), oficialii gruparii Dinamo Moscova s-au plans tot timpul de faptul ca stadionul este aproape gol la fiecare partida sustinuta pe teren propriu. Media spectatorilor – 3.287 pe meci – confirma.

Pentru o ciorba si doi mici, fanii lui Dinamo si-au facut si banner

Se pare, insa, ca „Bursucul” a rezolvat si aceasta problema, dovada ca sambata, la confruntarea cu rivala Lokomotiv, au fost 11.787 de fani in tribunele arenei „Khimki”. Si asta in conditiile in care s-a jucat pe un frig patrunzator, de -5 grade Celsius! Conform presei moscovite, secretul il reprezinta cadoul oferit celor care vin la meci: o masa calda si o cana cu ceai dupa fiecare victorie a echipei Dinamo! Ideea ar putea prinde si la „sora” din Bucuresti, care are nevoie de o repopulare a tribunelor goale din Stefan cel Mare.

Disputa cu Lokomotiv nu a fost lipsita de incidente. Imbrancit de Felipe Caicedo, antrenorul Dan Petrescu a cazut peste jucatorii sai de pe banca de rezerve, oferind imaginea zilei in Rusia. In alta ordine de idei, gratie victoriei cu 1-0, Dinamo Moscova a urcat pe locul 7, cu 33 de puncte, avand sanse tot mai mari de calificare in Europa League.

author avatar
Cristi Ionita
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger