AcasăSPORTO handbalista de la noi a bagat boala in masculii de pe...

O handbalista de la noi a bagat boala in masculii de pe litoral cu formele ei apetisante (FOTO)

La aproape 29 de ani, Gabriella Szucs este una dintre cele mai apreciate handbaliste maghiare dar si din campionatul Romaniei, ea evoluand pentru HCM Baia Mare, dupa ce a mai trecut pe la Oltchim si HC Zalau.

Interul maghiar, nascut la Oradea, face furori atat pe teren (a marcat 144 de goluri in 96 de selectii la nationala Ungariei), cat si in afara terenului, gratie formelor de invidiat.

La 1,84 inaltime, Gabriella ar putea face lejer cariera in modelling, mai ales ca superba blondina atrage privirile peste tot pe unde merge.

Cu gandul la reunirea lotului de la HCM Baia Mare, Gabriella isi petrece ultimele zile de vacanta la Mamaia, statiune in care a bagat masculii in boala cu formele ei apetisante. Iar o poza postata de ea pe un celebru site de socializare a facut furori si a primit numeroase like-uri si mesaje de bine, inclusiv din partea unor cunoscuti handbalisti romani.

Putina lume mai stie ca Gabriella Szucs a fost cuplata cu atacantul Cristi Bud, fost la CFR Cluj, cei doi chiar logodindu-se in 2010. Totusi, cei doi s-au despartit la o luna dupa ce s-au logodit, iar gurile rele sustineau la acea vreme ca ruptura s-a petrecut din cauza deselor escapade ale fotbalistului, mare amator de jocuri de noroc.

author avatar
Cristi Ionita
956 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger