AcasăSPORTO filipineza a batut 10.000 de kilometri pentru o poza cu Bute

O filipineza a batut 10.000 de kilometri pentru o poza cu Bute

Lucian a fost impresionat de povestea filipinezei

Filipine da unul dintre cei mai buni boxeri din lume, pe Manny Pacquiao, dar in aceasta tara exista oameni care il iau ca idol si pe Lucian Bute.

Lucian a fost impresionat de povestea filipinezei

Cel mai elocvent exemplu este cel al Marilinei Leiva Malonzo, o tanara de 35 de ani, din Manila, care a calatorit 10.000 de kilometri pana la Galati, pentru a-l incuraja pe Lucian, dupa infrangerea suferita de acesta in fata lui Carl Froch.

Marilin nu a ratat ocazia de a-si indeplini visul si a face o fotografie cu fostul campion mondial de la categoria super-mijlocie. Filipineza a luat prima data contact cu viata din Galati in toamna lui 2007, cand a ajuns pe malul Dunarii in postura de consilier al unui proprietar de hoteluri. Atunci, Marilin a avut posibilitatea de a urmari intr-un restaurant, alaturi de mai multi galateni, meciul lui Bute cu Alejandro Berrio in urma caruia pugilistul roman a devenit campion mondial, moment in care filipineza s-a indragostit iremediabil de Lucian. In momentul in care a facut poza cu Bute, Marilin a precizat ca „Pacquiao al nostru este un mare campion, dar nu se compara cu Lucian, idolul romanilor si nu numai”.

author avatar
Cristi Ionita
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger