AcasăSPORTO coteste "regele" spre Ghencea?

O coteste „regele” spre Ghencea?

Dat ca sigur noul selectioner al Romaniei, Gica Hagi a anuntat ieri dupa-amiaza ca nu este dispus sa preia o echipa – fie ea si echipa nationala – la jumatatea drumului. Hagi va da Federatiei un raspuns final la inceputul saptamanii viitoare.

Dupa echipa nationala, gruparea din Ghencea este a doua mare iubire a lui Gica Hagi

Dupa o discutie care a durat aproximativ doua ceasuri, antrenorul a parasit ieri dupa-amiaza sediul FRF cu un mesaj oarecum neasteptat. „Eu ma gandesc ca este o situatie importanta si incerc sa gandesc foarte bine ce decizie voi lua. Nu s-a discutat de o oferta, ci doar de un lucru. Eu am decis sa nu mai iau o echipa de pe drum, cand lucrurile sunt incepute. Nu doresc asta!”, a spus Hagi, facand cumva aluzie la cea mai recenta experienta a sa, preluarea gruparii Galatasaray Istanbul in plin campionat, o aventura care s-a incheiat prost, atat pentru formatia Cim Bom, cat si pentru machedon.

Hagi vrea sa preia nationala dupa Euro 2012

Se pare ca Gica Hagi i-a transmis presedintelui FRF, Mircea Sandu, faptul ca accepta sa preia prima reprezentativa de fotbal abia dupa incheierea preliminariilor pentru Euro 2012, dar seful de la „Casa Fotbalului” n-ar fi dispus sa astepte atat timp, mai precis pina in octombrie, cand tricolorii vor juca ultimul meci din actuala campaniei, la Tirana, contra Albaniei. „Campania asta este la jumatatea drumului, decizia lui Hagi este ca nu preia dupa drum lucrurile incepute de altii”, a concluzionat Hagi.

Vine la Steaua?

Refuzul lui Hagi de a prelua nationala acum a dat nastere, deja, la speculatii. Se spune ca „Regele” s-a gandit mai bine si ar vrea sa se angajeze intr-un proiect la Steaua, alaturi de finul sau, Gigi Becali. Zilele trecute, finantatorul i-a transmis lui Mihai Stoica sa nu mai caute antrenor, pentru ca persoana care va decide numele viitorului tehnician din Ghencea va fi doar patronul. In paralel, Gigi Becali a reluat discutiile cu Gica Hagi, iar ultimul si-ar fi dat acordul sa vina in Ghencea, refuzand oferta lui Mircea Sandu.

Pe lista lui Gigi a ramas doar Bergodi

Dintre cei trei “apostoli” pe care finantatorul Stelei ii anuntase, acum doua zile, drept unici candidati la functia de antrenor al Stelei, au diparut deja doi. Tony Conceicao a semnat, ieri, prelungirea contractului cu FC Brasov, in timp ce Petre Grigoras va ramane in continuare la Pandurii. Italianul Cristiano Bergodi este singurul ramas in cursa, dar Gigi Becali il prefera pe Gica Hagi in fata antrenorului de la Modena.

 

 

 

author avatar
Sebastian Stan
237 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger