AcasăSPORTO alta jucatoare de top paraseste Australian Open

O alta jucatoare de top paraseste Australian Open

Dupa Suarez Navarro, scoasa din joc chiar de Sorana Cirstea, Agnieszka Radwanska si Angelique Kerber – liderul clasamentului WTA, de aceasta data a venit randul favoritei cu numarul 7 la castigarea trofeului, Garbine Muguruza, sa paraseasca turneul, fiind invinsa in mod neasteptat.

Si spunem acest lucru in conditiile in care Muguruza a fost invinsa categoric, in sferturi, fara ca macar in al doilea set sa puncteze decisiv in niciun game, de americanca Coco Vandewenghe, ocupanta locului 35 in clasamentul WTA. Tanara sportiva in varsta de 25 de ani a incheiat primul set 6-4, pe al doilea castigandu-l categoric, 6-0.

In turul urmator, adica in semifinale, Vandewenghe isi va intalni compatrioata, pe Venus Williams, sora cea mare a fostului lider mondial. Statistica indica faptul ca Venus ajunge sa joace in penultimul act la Australian Open dupa 14 ani.

Ar mai fi de amintit ca eliminari neasteptate la actuala editie a turnelului de la Melbourne, primul Grand Slam din 2017, au fost si pe tabloul masculin – si anume numarul 1 in topul ATP – Andy Murray, dar si ocupantul locului secund, la momentul de fata, in aceasta ierarhie, si anume sarbul Novak Djokovic.

sursa foto: Facebook/ Garbine Muguruza

author avatar
Cristina Stefan
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger