AcasăSPORTNunta lui Borcea: Orhidee pe apa, baruri pe gheata, poduri de sticla...

Nunta lui Borcea: Orhidee pe apa, baruri pe gheata, poduri de sticla si berbecuti la protap

Nunta de un milion de euro a boss-ului dinamovist Cristi Borcea se anunta fastuoasa. Un meniu regal si o multime de surprize pentru cei peste 600 de invitati care vor participa la nunta anului.

„Pe piscina o sa se amenajeze un pod de sticla pe care va fi o pianina si pe toata perioada intampinarii se va canta la acea pianina”, Nicusor Stan, presedintele centrului de evenimente Ambasad’Or din Otopeni.

Apa va fi decorata cu orhidee, din dorinta miresei, iar pentru mire si invitatii lui, va exista momentul de narghilea, moment traditional arabesc. Si pentru nasul Gigi Becali, a fost realizat un moment special, si anume, o tanara venita tocmai din Cuba, care  va infasura trabucuri.

Meniul va fi unul regal:Tort de 50 de kilograme, carpacio de vita umplut cu parmezan, creveti, trufe sau fois gras si bufet romanesc (mieluti la protap, berbecuti, „cum ii place lui nasul Becali”).

Cristi si Alina Borcea au ales sa isi faca nunta in acealsi loc unde s-a casatorit fiica lui Dumitru Bucsaru, fiica lui Giovani Becali, si unde urmeaza si nunta fiului lui Cornel Dinu.

674 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger