AcasăRecomandariNunta ca-n povesti pentru Elena si Lucian Bute: vitei si berbecuti la...

Nunta ca-n povesti pentru Elena si Lucian Bute: vitei si berbecuti la protap, plus vin personalizat

O poveste de dragoste ce dureaza din 2005 s-a concretizat, sambata, prin cea mai spectaculoasa nunta vazuta in ultimii ani la Galati.

Cum era si de asteptat, Lucian Bute a fost vedeta weekend-ului in Romania, aproape 500 de persoane dand curs invitatiei de a fi prezente la casatoria sa cu Elena Aprozeanu, femeia care-i este alaturi de opt ani.

La biserica, Elena si Lucian Bute au avut aproape familia si prietenii

 

De la oameni politici, artisti, sportivi si pana la reprezentanti ai Canadei, tara care l-a „adoptat”, cu totii i-au fost alaturi campionului de box in cea mai importanta zi din viata.

Cu prietenii din Canada

Petrecerea de nunta s-a tinut la complexul „Viva”, intr-un cort urias, amenajat pe terenurile de tenis ale clubului. La dorinta mirilor, angajatii localului au pregatit un meniu in care au predominat produsele traditionale romanesti, atractiile serii fiind berbecutii si viteii la protap.

Berbecuti si vitei la protap, delicatesele serii

 

Pe fiecare masa, invitatii au gasit cupaje speciale de vinuri (alb si rosu) din podgoria Sarica Niculitel. Ca o surpriza pregatita de Elena si Lucian, absolut toate sticlele cu vin de la mese erau la fel personalizate, pe o parte cu poza celor doi si mesajul „Casa de piatra”, iar pe cealalta cu o urare de viata.

Poza mirilor a fost imprimata pe sticlele de vin
Pe spatele sticlei, eticheta avea o urare de bine pentru miri

Canadianul Stephane Larouche este langa Bute nu doar la meciurile de box, ci si la evenimentele importante din viata. Cum nu putea lipsi de la casatoria religioasa, antrenorul care l-a ajutat pe Lucian sa intre in posesia centurii cu diamante si-a adus in Romania si  sotia.

Stephane Larouche, mandru de sotia lui

Sufletul petrecerii de la „Viva” a fost, insa, Florea Angelo Genovese, fiul lui Sorin Florea, unul dintre cei mai buni prieteni ai pugilistului. Tanarul Angelo Genovese (in imagine, alaturi de Stephan Larouche)

Super limuzinele Rolls-Royce (in imagine) au fost puse la dispozitie, ca de fiecare data, de acelasi Sorin Florea.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
3.011 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger