AcasăSPORTNUCLEARA fotbalului! Haaland și Mbappe, atacul lui Real Madrid!

NUCLEARA fotbalului! Haaland și Mbappe, atacul lui Real Madrid!

Nici bine nu au semnat cu Mbappe, și acum se gândesc la următoarea bombă. Conducerea clubului Real Madrid este chitită să construiască o echipă imbatabilă, mai ceva ca în jocurile video! Iar următoarea țintă este Haaland. Conform unor surse apropiate clubului spaniol, madrilenii sunt convinși că-l vor transfera pe atacantul norvegian în 2025.

Potrivit Sport, Haaland era planul B al Madridului în cazul în care transferul lui Mbappe nu era posibil. Acum devine „Planul A” pentru 2025, când clauza de reziliere a jucătorului scade de la 200 de milioane de euro la 100 de milioane de euro!

Conștienți de faptul că scăderea clauzei de reziliere îl va face mult mai accesibil pe Haaland, conducerea lui City disperă în încercarea de a reface înțelegerile cu jucătorul, de frică să nu îl piardă. În timp ce unii au luat în râs încercările Realului, jurnalistul Sam Lee, specialist pe Manchester City, scrie că „de mult timp este cunoscut faptul că i-a plăcut mereu ideea de a juca în tricoul lui Madrid”.

Fanii Realului ar trăi un adevărat vis. Să îi ai la echipa favorită pe Haaland, Vinicius Jr. și Mbappe, pare prea frumos ca să fie adevărat! Prima întrebare care ne vine în minte este cine ar putea să se apere în fața unei linii de atac atât de puternice?!

Cu toate acestea, cheia unei echipe performante nu este mereu talentul individual, ci chimia dintre jucători. Putem lua ca exemplu PSG-ul, care nu a reușit să strălucească în perioada în care și-a făcut o echipă demnă de „All-stars”, cu  Messi, Neymar, Mbappe, Sergio Ramos și Di Maria pe teren.

Și o problemă, în final: Vinicius și Mbappe sunt amândoi jucători de bandă stângă, ceea ce nu doar că le poate pune probleme în joc madrilenilor, dar poate încheia definitiv cariera aceluia care nu se va putea adapta pe un alt post.

author avatar
Mihail Ioan
994 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger