AcasăSPORTNUCLEARĂ! Arabii se “înfrățesc” cu PepsiCo

NUCLEARĂ! Arabii se “înfrățesc” cu PepsiCo

Arabii vin cu o nouă lovitură de proporții. Liga Profesională Saudită (SPL), liga superioară de fotbal din Arabia Saudită, a adăugat un nume uriaș pe lista partenerilor oficiali.

Este vorba despre gigantul băuturilor PepsiCo, devenit partener “Gold” al primei ligi arabe. Contractul se întinde pe restul sezonului curent și pe întregul campionat 2024/25.

În urma semnării acestui contract, PepsiCo va avea exclusivitate la vânzarea de: apă (Aquafina), băuturi răcoritoare (Pepsi), băuturi sportive (Gatorade) și chipsuri (Lay’s).

Lay’s are deja un contract important în Arabia. În urma unui acord realizat în urmă cu 3 ani, brandul de chipsuri a devenit sponsorul principal al ligii profesioniste de fotbal feminin din Arabia Saudită.

Investiția arabilor în jucători renumiți din Europa începe să dea roade. Saudiții leagă parteneriate cu nume imense. Luna trecută, Adidas a semnat ca furnizor oficial de mingi de meci al ligii, într-un acord care se desfășoară până la sfârșitul anului 2024/25.

SPL a semnat un acord de sponsorizare a titlului pe cinci ani cu dezvoltatorul imobiliar Roshn în august 2022, în valoare de 127 de milioane de dolari.

„Suntem încântați să îi urăm bun venit PepsiCo în familia RSL ca partener Gold”, a declarat Carlo Nohra, directorul de operațiuni al Ligii arabe. „Acest parteneriat se aliniază misiunii noastre de a oferi fanilor experiențe inovatoare și captivante.

Angajamentul PepsiCo față de fotbal și reputația sa globală pentru calitate vor spori, fără îndoială, atractivitatea ligii noastre și experiența generală a fanilor.

Parteneriatul dintre RSL și PepsiCo este menit să aducă fanii mai aproape de jocul pe care îl iubesc, ambele entități angajându-se într-o serie de activități și evenimente menite să crească implicarea și bunăstarea fanilor în timpul zilelor de meci.

Aceste inițiative fac parte dintr-un efort mai amplu de a celebra cultura fotbalului și de a oferi experiențe memorabile pentru fanii pasionați ai ligii”, a mai declarat Nohra.

author avatar
Mihail Ioan
917 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger