AcasăSPORTNu vrem Italia!

Nu vrem Italia!

Italiencele formeaza cea mai puternica trupa din Cupa Federatiei

Dupa ce au eliminat dramatic Spania, intr-un decisiv meci de dublu, jucatoarele de tenis din echipa Romaniei de Cupa Federatiei au astazi noi emotii.

Italiencele formeaza cea mai puternica trupa din Cupa Federatiei

Calificate in play-off-ul Grupei Mondiale, Simona Halep, Irina Begu si Monica Niculescu – vedetele echipei Romaniei – asteapta sa vada impotriva caror nume grele din tenisului mondial vor juca in luna martie. Adversara se va alege din urmatoarele patru echipe: Canada, Polonia, Australia si Italia. Dintre toate, ultima produce frisoane, fiind o forta a Cupei Federatiei, competitie pe care italiencele Francesca Schiavone, Roberta Vinci si Sara Errani au castigat-o de patru ori in ultimii 10 ani (2006, 2009, 2010 si 2013)!
Nici celelalte echipe nu sunt de lepadat, din contra: Canada se bazeaza pe valoarea starului in devenire Eugenie Bouchard, Polonia o are in lot pe Agnieszka Radwanska, iar Australia mizeaza pe forta (mai ales la propriu!) Samanthei Stosur.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger