AcasăSPORTNu vedem Campionatul Mondial de fotbal la televizor

Nu vedem Campionatul Mondial de fotbal la televizor

Romanii nu-l vor putea vedea pe Messi jucand la Campionatul Mondial

Microbistii din Romania se pregatesc sa incaseze una dintre cele mai dure lovituri de dupa Revolutie.

Romanii nu-l vor putea vedea pe Messi jucand la Campionatul Mondial

Sunt sanse minime ca turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia, cea mai importanta competitie sportiva dupa Jocurile Olimpice, sa fie transmis in direct in Romania.

TVR avea prima optiune la transmiterea evenimentului, mai ales gratie statutului de televiziune nationala, insa TVR nu se poate implica din cauza gravelor probleme financiare.

TVR trebuia sa achite banii pentru transmiterea meciurilor pana la sfarsitul lunii februarie, dar a achitat doar 10% din suma. Conform fanatik.ro, oficialii TVR s-au deplasat in Elvetia, pentru a discuta cu cei de la EBU, firma care detine drepturile, dar nu s-a ajuns la un numitor comun.
TVR trebuie sa mai achite 9 milioane de euro, insa este putin probabil ca acest lucru sa se intample, in conditiile in care TVR mai are de achitat restante de la turneul final al Campionatului European din 2012.

Iar situatia financiara de la televiziunea nationala este subreda, TVR pierzand chiar si posibilitatea de a transmite meciurile jucate de Rapid pe teren propriu, in play-off-ul din Liga a doua.

author avatar
Cristi Ionita
479 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger