AcasăSPORTNu sunt blaturi in Liga 1!

Nu sunt blaturi in Liga 1!

Burleanu s-a obisnuit sa scoata numai perle pe gura

Degeaba acuza rapidistii ca retrogradarea li se trage de la jocurile de culise, presedintele FRF jura ca Romania are un campionat curat, asa cum n-a mai fost de ani buni.

Burleanu s-a obisnuit sa scoata numai perle pe gura

Cu o campioana care se va stabili in ultimele doua runde si poate cea mai apriga lupta posibila pentru salvarea de la retrogradare, Razvan Burleanu se declara incantat de fotbalul pe care-l patroneaza. „Din punctul meu de vedere, acest final de campionat se joaca exclusiv pe teren. Diferite interpretari vor exista intotdeauna astfel incat sa gasesti factori externi in loc sa te uiti in propria ograda pentru a vedea unde ai gresit. Aceste lucruri sunt iminente. Dar consider ca sunt mai putine probleme decat in trecut”, este de parere seful de la „Casa Fotbalului”.
Prezent ieri la un workshop organizat de FRF si UEFA, in cadrul caruia s-au abordat subiecte
privind vanzarea biletelor la meciurile de fotbal si diverse strategii de marketing pentru evenimentele sportive, Burleanu a vorbit si despre echipa nationala. Partida cu Irlanda de Nord, din 13 iunie, la Belfast, poate asigura „tricolorilor” calificarea la turneul final din Franta: „In mod cert, obiectivul nostru este calificarea de pe primul loc in aceasta grupa. La Belfast va fi un meci important pentru ca jucam cu locul 2 din grupa, de care ne desparte doar un punct. Prin urmare, miza va fi foarte ridicata”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger