AcasăSPORTNu mai cumparam abonamente daca nu-l vindeti pe Chiriches!

Nu mai cumparam abonamente daca nu-l vindeti pe Chiriches!

Stilul lui Chiriches, incompatibil cu fotbalul din Anglia

Aproape ca nu rateaza nicio oportunitate sa se faca de ras la Tottenham: in ultimul meci bifat pentru londonezi, Vlad Chiriches a sfarsit prin a fi fluierat de un stadion intreg in momentul cand a parasit terenul.

Stilul lui Chiriches, incompatibil cu fotbalul din Anglia

Cu Stoke City, in deplasare, internationalul roman a rezistat doar 51 de minute, luand destul de usor doua cartonase galbene. Eliminarea i-a adus lui Vlad Chiriches critici vehemente din partea fanilor, care nu-l mai vor la Tottenham inca un sezon. „Afara cu Vlad!”, au cerut suporterii pe diverse forumuri.
Mai mult, scrie presa engleza, au exista cazuri in care sustinatorii lui Spurs au amenintat ca nu vor mai cumpara abonamente in sezonul viitor daca managerul Mauricio Pochettino nu-l pune pe lista de transferuri! La conferinta de presa de dupa meciul cu Stoke, Pochettino a evitat sa-l critice pe Chiriches, dar se prea poate ca aceasta sa fi fost ultima partida pentru fostul capitan stelist. Pana la incheierea sezonului, Tottenham mai are de disputat doua jocuri, cu Hull City (acasa) si Everton (deplasare). Cel mai probabil, romanul va ajunge in Serie A, mai multe cluburi italiene fiind interesate sa-l cumpere.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger