AcasăSPORTNu ma obligati sa aduc arbitri straini!

Nu ma obligati sa aduc arbitri straini!

Gino Iorgulescu ii avertizeaza pe arbitri romani

Presedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat ca nu este adeptul aducerii de arbitri straini la meciurile din Liga 1, dar va lua o astfel de decizie daca arbitrii romani vor gresi decisiv.

Gino Iorgulescu ii avertizeaza pe arbitri romani

„Eu nu sunt adeptul aducerii arbitrilor straini in Liga 1, numai sa nu ne forteze arbitrii nostri de aici. De ei depinde. Daca nu fac greseli decisive in teren, atunci nu aducem straini. Dar, daca gresesc intr-un anumit sens, atunci Adunarea Generala a LPF poate sa decida aducerea de straini la anumite meciuri sau chiar la toate” , a explicat Gino Iorgulescu. Seful Ligii spera ca arbitrajul romanesc sa se imbunatateasca dupa instalarea grecului Kyros Vassaras in functia de presedinte al CCA: „Nu l-am cunoscut personal, dar o sa ne dam cu parerea cand vom vedea ca arbitrajul s-a imbunatatit sau a luat-o pe o panta gresita. Eu sper ca, fiind strain, si mai sunt exemple in Europa, lucrurile sa se indrepte si sa avem arbitraje cat mai bune”.
Comitetul Executiv al FRF a aprobat, in ultima sedinta, cu unanimitate de voturi, numirea grecului Kyros Vassaras in functia de presedinte al CCA.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger