AcasăSPORTNu l-am lasat pe Ronaldo sa marcheze!

Nu l-am lasat pe Ronaldo sa marcheze!

Ronaldo a fost omagiat de publicul din Sao Paolo

Stelistul Tatarusanu i-a refuzat golul despartirii lui Ronaldo in amicalul Brazilia – Romania de la Sao Paolo. Cel mai bun marcator al Campionatelor Mondiale s-a retras din activitate cu 240 de reusite in intreaga cariera.

Gardos si Latovlevici au reusit sa-l opreasca pe Ronaldo

Nationala incropita pe aeroport, cu antrenori de conjunctura (Emil Sandoi si Stefan Iovan) si jucatori chemati din vacanta, a reusit sa tina piept Braziliei la Sao Paolo. Tricolorii au cedat doar cu 0-1, golul gazdelor fiind marcat de Fred in minutul 21. Presedintele FRF a fost multumit de prestatia alor nostri. Mai mult, Mircea Sandu crede in reconstructia echipei nationale. „Am facut un meci curajos, cu un cvartet defensiv nou: Rapa, Papp, Gardos si Latovlevici. Cu Muresan si Bourceanu, doi jucatori echilibrati la mijlocul terenului, cu Torje, un jucator vivace. Daca vom continua in acest fel si daca vor aparea jucatori noi, in doi ani de zile vom alcatui o echipa puternica”, a spus Nasu’ Sandu la finalul partidei de la Sao Paolo.

Neymar l-a certat pe Tatarusanu

Ronaldo i-a predat stafeta lui Neymar

Neymar, noua vedeta din Brazilia, jucatorul dorit de marile cluburi ale Europei, incepand cu Real Madrid si terminand cu Chelsea Londra, a fost dezamagit ca, in cele 15 minute in care Ronaldo s-a aflat pe teren, portarul Tatarusanu a dat tot din el. „Ronaldo a incercat sa marcheze de trei ori si portarul ar fi putut sa-l ajute, sa-l lase sa inscrie!”, a precizat vedeta selecao, cotata la peste 35 de milioane de euro. Raspunsul goalkeeperului stelist a venit promt.

„Pe mine nu ma intereseaza cine trage la poarta, eu sunt pus aici sa apar!”, a declarat Tatarusanu. Vedeta serii, Ronaldo, a intrat pe teren in minutul 30, a avut trei sanse de a marca, din care doua scoase de portarul Stelei, si a fost inlocuit la pauza, fiind omagiat de fanii aflati pe stadionul „Pacaembu „din Sao Paolo.

Ai nostri s-au batut pe tricourile galben-verzi

Fenomenul a facut turul de onoare alaturi de fiul sau, Ronald

Jucatorii romani nu au pierdut ocazia, la finalul partidei, sa „vaneze” tricourile adversarilor. Ciprian Tatarusanu a obtinut tricoul omologului sau din poarta Braziliei (Victor), in timp ce Torje a plecat la hotel cu echipamentul lui Neymar. „ E la fel de mic si ne potivim la masura”, a glumit dinamovistul, in timp ce vedeta lui FC Santos l-a laudat :”Nu-l cunosteam, dar mi-a placut cum a jucat”.

Ronaldo a fost omagiat de publicul din Sao Paolo

„Iertati-ma ca nu am inscris in ultimul meu meci la nationala!” – Ronaldo

Meciul cu Romania, reteta de 1,9 milioane euro

Neymar a facut faza golului lui Fred

Toate biletele emise pentru amicalui Brazilia – Romania au fost epuizate, 30.059 de spectatori luand loc in tribunele arenei din Sao Paolo. Incasarile au fost pe masura evenimentului, 1,9 milioane de euro reprezentand suma stransa din vanzare tichetelor.

 

author avatar
Sebastian Stan
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger