AcasăRecomandariNu-i mai intereseaza returul cu Grecia: Romanii isi vand biletele pe Internet!

Nu-i mai intereseaza returul cu Grecia: Romanii isi vand biletele pe Internet!

Nu infrangerea, cat mai ales jocul echipei nationale a pus capac sperantelor investite de fani in acest baraj cu Grecia. Convinsi ca „tricolorii” nu mai au nicio sansa sa se califice la Cupa Mondiala, destui romani isi vand biletele achizitionate pentru meciul de maine seara.

Romanii nu mai cred in calificare, dovada anunturile (foto jos) de pe Internet

Romania – Grecia se va disputa, totusi, cu casa inchisa, dar exista si suporteri decisi sa nu mearga pe Arena Nationala. Rezultatul partidei tur (1-3) a fost urmat de o avalansa de anunturi pe portalurile de specialitate, numerosi romani alegand sa renunte, astfel, la a mai sustine echipa lui Victor Piturca si in meciul de la Bucuresti. „Si-asa nu ne calificam, tu nu vezi ce praf e selectionerul? Nu l-a chemat pe Mutu, golgeterul all-time al nationalei, iar pe Maxim, cel mai in forma pasator din 1.Bundesliga, il tine rezerva. Ăsta ori isi bate joc de noi, ori a luat Grecia la pariuri!”, ne-a declarat un „ultras” dezamagit de cum s-au prezentat „baietii” vineri seara, pe „Karaiskakis”, din Atena.

„Da-mi 70, ca sub 50 de lei nu discut!”

Cele mai ieftine bilete sunt la peluze si ajung si la 50 de lei, desi, initial, vanzatorii cer si 70, iar negocierile trezesc in ei aptitudini de bisnitari rasati. „Hai, da-mi 70, ca sunt 50 nu discut!”, s-a targuit cu noi un asa-zis fan al nationalei. Culmea, pe un cunoscut site de anunturi online se vand inclusiv tichete din categoria VIP: un astfel de pachet (3 bilete) se poate cumpara cu 2400 de lei! Ofertele sunt din toata tara, de la Bucuresti si pana-n Constanta, inclusiv Iasi sau Cluj!

Marius Niculae

„Sageata” Niculae mai crede in calificare

Poate cel mai experimentat jucator din lot, atacantul Marius Niculae  indeamna la calm inaintea meciului de maine seara. Fostul dinamovist este convins ca echipa nationala are puterea sa intoarca rezultatul din tur: „Este foarte important sa nu primim gol, iar publicul sa aiba rabdare. Toti stim importanta acestui joc, de aceea zic ca trebuie sa fim uniti, sa nu ne punem bete in roate unii altora. Sper sa marcam repede un gol, apoi, cu ajutorul fanilor, sa-l dam si pe al doilea. Grecia nu e Portugalia sau Croatia, nationale cu jucatori care pot decide singuri un meci. La Atena a fost doar un accident, elenii sunt la fel ca noi, o echipa muncitoare. Mitroglou nu e un jucator care are calitati deosebite, e doar un jucator de careu si atat! Mai este important si ca arbitrul sa fie corect”.

[poll id=”641″]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
721 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger