AcasăSPORTNu e pentru cine se pregateste! Eroul Bokila alege Dinamo, nu Steaua!

Nu e pentru cine se pregateste! Eroul Bokila alege Dinamo, nu Steaua!

Bokila marcheaza sub privirile admirative ale colegilor

Atacantul congolez Jeremy Bokila a marcat unicul gol al finalei Cupei Romaniei, disputata sambata seara pe „Arena Nationala”. „A fost ultimul sau meci pentru prahoveni”, afirma apropiatii fotbalistului african.

Bokila marcheaza sub privirile admirative ale colegilor

Formatia Petrolul Ploiesti a castigat Cupa pentru a treia oara in istorie, dupa ce a invins, cu 1-0, echipa CFR Cluj. Acesta este primul trofeu al prahovenilor in ultimii 18 ani. Profitand de o greseala din apararea „feroviarilor”, Jeremy Bokila a inscris unicul gol al meciului cu un sut la coltul lung, in minutul 8. In pofida eforturilor CFR-ului, „petrolistii” au rezistat pana la final, in repriza secunda elevii lui Cosmin Contra – suspendat pentru aceasta partida, „Gurita” a urmarit intalnirea din tribuna – bazandu-se pe o defensiva sigura si contraatacuri fulgeratoare.

De mentionat ca printre cei 29.343 de spectatori ai finalei de pe „Arena Nationala” s-au numarat si componentii echipei nationale a Romaniei, veniti la stadion impreuna cu selectionerul Victor Piturca.

Urmarit de campioana Croatiei

Pus de Steaua in fruntea listei de achizitii, congolezul Jeremy Bokila ar putea ajunge zilele urmatoare la campioana Croatiei. Zoran Mamici, directorul sportiv al formatiei Dinamo Zagreb, a fost prezent, sambata seara, in tribuna oficiala a „Arenei Nationale”, venind special in Romania pentru a demara negocierile cu Petrolul pentru Bokila. Conform presei croapte, gruparea Dinamo Zagreb va oferi doua milioane de euro pentru transferul africanului! Interesant este faptul ca Dinamo si Steaua s-ar putea intalni in play-off-ul Ligii Campionilor, astfel ca Bokila ar evolua fix impotriva formatiei care l-a dorit cel mai mult in aceasta vara!

Steaua transfera din strainatate

Constienti ca nu pot face o contraoferta pentru Jeremy Bokila, oficialii clubului Steaua au demarat negocierile cu un alt „varf” din strainatate. Managerul Mihai Stoica afirma ca tratativele sunt finalizate, iar actele vor fi semnate cate de curand: „Deja am negociat cu un atacant strain, suntem foarte aproape de a-l convinge, iar saptamana viitoare probabil ca va veni si va semna cu noi”.

„Sunt fericit la Petrolul”

La finalul finalei cu CFR, Bokila a declarat ca este foarte fericit la Petrolul Ploiesti, unde lumea il iubeste: „Acum am doua saptamani de concediu, apoi voi vedea ce se intampla. Sunt fericit sa fiu la Petrolul, pentru ca lumea ma iubeste si nu vad de ce as pleca de aici. Nici macar pentru bani, nu conteaza pentru mine, sunt fericit aici. A fost dificil meciul cu CFR, dar am luptat ca lupii. In seara asta am luat doua trofee, dar cred ca cineva mi-a furat gheata, ca nu o mai gasesc, nu stiu unde e. Vom petrece toata noaptea, pentru ca urmeaza concediu”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
645 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger