AcasăSPORTNovak Djokovici, PERSECUTAT în Australia. Guvernul i-a dat cea mai proastă veste!

Novak Djokovici, PERSECUTAT în Australia. Guvernul i-a dat cea mai proastă veste!

djokovic-carantinaNovak Djokovici, PERSECUTAT în Australia. Guvernul i-a dat cea mai proastă veste!

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) nu știe deocamdată dacă va putea participa la Australian Open, în condițiile în care riscă să fie expulzat de la Melbourne, din cauza unor probleme cu viza de călătorie.

Problema cea mare a lui Nole e că autorităţile australiene nu cred că el chiar a fost infectat cu Covid-19, în luna decembrie.

Guvernul nu crede că a avut o boală medicală majoră acută

Guvernul australian a contestat cererea lui Djokovici de a fi scutit din punct de vedere medical de cerințele de vaccinare din Australia, pe motiv că a contractat COVID-19 la mijlocul lunii decembrie.

Nu există niciun indiciu că solicitantul a avut o „boală medicală majoră acută” în decembrie 2021. Tot ce a spus este că a fost testat pozitiv pentru COVID-19″, se arată în prezentarea guvernului.

Controversa legată de Djokovici a zguduit tenisul mondial, a provocat tensiuni între Serbia și Australia și a devenit un subiect aprins de discuție pentru oponenții mandatelor de vaccinare din întreaga lume.

Lui Djokovici nu i s-a garantat accesul la Australian Open 2022

Autoritățile de la Melbourne susțin că Djokovic n-a primit nicio asigurare că poate intra în țară, pentru a participa la Australian Open, în baza unei derogări medicale, fără să fie vaccinat împotriva noului coronavirus.

Nu există nicio asigurare privind intrarea în țară a unui cetățean care nu este australian. În schimb, sunt condiții și criterii pentru intrarea în țară, pentru refuzul și anularea unei vize. Aceste puteri și responsabilități sunt atribute fundamentale ale suveranității Australiei.

Dacă instanța va decide eliberarea imediată a aplicantului, trebuie să specifice clar că autoritățile nu pot fi împiedicate să-și exercite puterea de a reține persoana respectivă, în ciuda deciziei de anulare. Eliberarea nu previne o detenție ulterioară, dacă există aceste prerogative.

Guvernul nu a oferit nicio asigurare că așa-zisa „derogare medicală” va fi acceptată. Nu există niciun indiciu că persoana care a aplicat pentru viză a avut o problemă medicală acută în decembrie 2021. A spus doar că a fost testat pozitiv la COVID-19″, se arată în documentul depus de Guvernul Australiei.

author avatar
Andrei Ștefan
935 afisari

8 COMENTARII

  1. Ce atîta tevatura pentru Marele bătător de covoare nu mai sunt și alte personalități care ar merita atenția presei și a opiniei publice .Sa ajuns pina acolo că totul se invirte in jurul unui balon și balonașe .Hai lăsat-o mai moale că aștea nu mai pot de bine jucindu-se și voi le plingeti de milă .

  2. Chiar dacă este vorba de o singura persoană, ND este mai mult decât reprezentativ pentru toti ceilalți oameni, australieni sau nu care se gasesc intr-o situatie similară.
    Vreti nu vreti ND este o personalitate. Dacă autoritățile fin AUS se poarta asa cu el, imi imaginez cum se vor purta cu un imigrant fara resurse sau cu un turist care se poate afla intr-o situatie dezavantajoasă . Oare își schimbă atitudinea dacă in cauză ar fi fost un cetățean australian?Mă îndoiesc…

  3. RAHAT sarbesc murea de foame, dupa bani,nejucand robinetu doar picura si atunci sfatuit de unii cu minte mai multa i-ai zis;FA CIRC la marele turneu si joci nu joci pe teren banii vor curge !!! MAIeste si un joc politic in interiorul acelui lagar australica!

  4. BINE CA VA STROPSITI CU STIRI DESPRE HALEP…DAR ATI SCAPAT CA AM AVUT UN SENATOR IURUC. VI SE PARE MARE IUBIREA CELEI DE-A TREIA NEVESTE, OPERATIILE DE MODIFICARE A TRUPULUI…SI CE MAI CONTEAZA DACA VACCINAREA O FACE STERILA? FACE CRUCE NUMAI CAND ARE DE CASTIGAT CEVA…NU VA PLACE NOVAK CA MARTURISESTE CREDINTA IN HRISTOS! NU VA DUCE PE VOI CAPUL CE INSEAMNA ASTA…HALEP TRECE IN UITARE…NOVAK RAMANE IN CONSTIINTA CRESTINILOR. HALEP NU…

  5. Cacaciosii astia de australieni care sunt si ei cobaii coroanei mint ca novaxx daca a primit viza i au intins o capcana mincinosii!!!

  6. Guvernul australian prin polițiștii spălați pe creier își amendează sau întemnițează proprii cetățeni pentru faptul de a fi dat „like” pe feisbuc la o postare ce nu e de acord cu politica guvernului, își închide proprii cetățeni asimptomatici în centre de izolare covid cu pază militară, minte în presa cumpărată că la manifestațiile antivaxxin au participat câteva zeci de cetățeni când de fapt vedem pe twiter sute de mii de participanți. Se bucură tot de atâta încredere cât se bucură și cel al României. La ce fel de atitudine față de tenismenul sârb să ne așteptăm știind toate astea? Ordinul venit de sus este să nu câștige competiția un tenismen nevaccinat, mai ales că e din Serbia, țară filorusă cu cetățeni creștini care au încă valori adevărate.

  7. Bravo, Novak, bai sarbule cu credinta deplina in Dumnezeu, da-le in fiecare zi macar cate o ditamai pwula in gura la cercopitecii aia de australieni din deja celebra insula penitenciar !! Ha ha ha 🙂 Sa vedeti voi acum circ diplomatic daca nu il lasa pe Novak acasa in maxim 2-3 zile, astia o sa isi declare razboi, sa vedem si noi cum o sa bombardeze Australia pe razboinicii aia din Serbia !! Ha ha ha 🙂 Bai nazsitilor de australopiteci, va faceti de tot kakatul, dupa ce ca sunteti niste nazisti imputiti, mai si sunteti pe o insula butoi de pulbere, numai scanteia mai lipseste ca tot penitenciarul acela de kakat sa ia foc !! Nu te lasa Novak, da-le un cap in gura la fascisti aia de satanisti ordinari !! Sieg heil, Sieg Heil, Novaxx Djokovici Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger