AcasăSPORTNovak Djokovici a sfidat pandemia și s-a infectat cu Covid-19. Cum l-a...

Novak Djokovici a sfidat pandemia și s-a infectat cu Covid-19. Cum l-a taxat lumea tenisului

Novak DjokovicNovak Djokovic

Novak Djokovic a confirmat că are coronavirus. Sârbul a primit marţi rezultatul testului pentru Covid-19 după ce alţi 3 jucători care au fost prezenţi la Adria Tour au fost testaţi pozitiv.

Djokovic a primit nenumărate critici pentru că a organizat turneul Adria Tour în mijlocul pandemiei şi apoi după ce a refuzat să fie testat în primă fază, aşteptând să ajungă la Belgrad. Djokovic a emis un comunicat prin care a anunţat că rezultatul testului efectuat luni în Serbia a fost pozitiv.

„În momentul în care am ajuns la Belgrad am mers să fim testaţi. Rezultatul meu a fost pozitiv, la fel ca şi al Jelenei, în timp ce copiii au avut rezultat negativ”, a anunţat Djokovic. Novak Djokovic va rămâne în izolare timp de 14 zile, urmând să repete testul în următoarele 5 zile.

Sârbul a „servit” coronavirus la turneul organizat de el

Sportivul s-a infectat după participarea la Adria Tour, turneu organizat în Serbia şi Croaţia chiar de el. Djokovici este considerat principalul vinovat pentru cazurile de coronavirus din lumea tenisului, după organizarea turneului Adria Tour, a scris Mediafax.

„A fost o decizie iresponsabilă”, a scris pe Twitter australianul Nick Kyrgios. Şi numărul 25 ATP, Bruno Soares, l-a acuzat pe Djokovici de lipsă de respect: „A fost un show al groazei. Tot ce s-a întâmplat acolo denotă o imaturitate şi iresponsabilitate enormă. Şi dacă ai fi la Polul Nord nu ai face o petrecere şi nu ai posta pe Instagram”.

author avatar
Andreea Vlad
207 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lasa-ti vrajala , minciuni testele sun infectate ! numai minciuni bagati …..vede-ti ca sau imbonvait de Covid etc ! ….nu sa imbolnavit nimeni de nimiccccccc , presa bate cimpiiiiiii , presa peste tot este cumparat ca in Romania !…asa ca nu mai mintiti….care virussssssssssssssss! sa dus virusul de mult ! de 4 luni de zile bate-ti cimpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cu virusul !…lasa-ti vraja!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger