AcasăSPORTNovak Djokovic, LIBER! Sârbul s-a antrenat, apoi a dezvăluit de ce a...

Novak Djokovic, LIBER! Sârbul s-a antrenat, apoi a dezvăluit de ce a zburat în Australia, deşi este nevaccinat

novak-djokovicNovak Djokovic, LIBER! Sârbul s-a antrenat, apoi a dezvăluit de ce a zburat în Australia, deşi este nevaccinat

Novak Djokovic (34 de ani) a devenit, luni, un om liber. În Australia! Numărul 1 ATP a fost „eliberat” din carantină, după ce judecătorul a întors decizia prin care acestuia i-a fost anulată viza și a dictat eliberarea sa din detenție!

La puţin timp după verdict, Nole s-a antrenat în complexul pentru Australian Open și a anunțat că vrea să participe la turneul de Grand Slam. Djokovic a sosit în Australia de 4 zile, dar convorbirile sale cu poliția de frontieră au rămas confidențiale până astăzi, zi în care a avut loc procesul său în instanță.

Novak Djokovic a răbufnit

În timp ce familia sa susținea o conferință de presă, Novak Djokovic a publicat o fotografie și un mesaj pe contul personal de Twitter.

Sunt mulțumit și recunoscător că judecătorul a întors decizia de anulare a vizei. În ciuda a tot ce s-a întâmplat, vreau să rămân și să încerc să concurez la Australian Open.

Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem, în fața unor fani uimitori.

Pentru moment nu pot spune mai multe, dar MULȚUMESC pentru că ați fost alături de mine în toate acestea și că m-ați încurajat să rămân puternic”, a scris Djokovic.

Cum s-a apărat în faţa instanţei

Am avut COVID de două ori, o dată în iunie 2020 și a doua oară, recent, am fost testat pozitiv cu PCR în 16 decembrie 2021. Am adus dovezi medicale. În 16 decembrie, am ieșit pozitiv la testul PCR, iar în data de 22, am ieșit negativ.

Am trimis analizele de sânge pentru anticorpi și mi s-a comunicat că am suficienți anticorpi, prin urmare mi s-a permis să intru în Australia și am primit documentele care îmi susțin scutirea medicală și declarația de tranzit din partea guvernului federal al Australiei”, a mai zis Novak Djokovic, prezentându-și cazul în fața autorităților australiene.

 

author avatar
Andrei Ștefan
863 afisari

3 COMENTARII

  1. oare ce vor spune toate trompetele securiste , care spuneau ca trebuia sa stea acasa , ca-i smecher , si altele ? oare hidosul ctp nu sucomba ?

  2. Pai a zburat spre Australia deoarece obtinuse viza necesara. Comportamentul autoritatilor australiene a fost si este abuziv, dizgratios si demonstreaza ca resorturile deciziilor lor sunt altele decat cele declarate. Pana la urma, de ce sa ne miram cand si-au tinut cetatenii sub restrictii crunte !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger