AcasăSPORTNovak Djokovic este "rege" la Australian Open. L-a "demolat" pe Daniil Medvedev...

Novak Djokovic este „rege” la Australian Open. L-a „demolat” pe Daniil Medvedev pentru al 9-lea titlul la Antipozi

djokovicNovak Djokovic este "rege" la Australian Open. L-a "demolat" pe Daniil Medvedev pentru al 9-lea titlul la Antipozi

Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) l-a învins clar pe rusul Daniil Medvedev (25 de ani, 3 ATP), scor 7-5, 6-2, 6-2, și a câștigat cel de-al 9-lea său trofeu de Australian Open din carieră!

Sârbul în vârstă de 33 de ani, care a avut probleme medicale la mijlocul turneului, s-a impus cu 7-5, 6-2, 6-2, după o oră și 53 de minute de joc.

Succesul din partida cu Medvedev i-a adus al optsprezecelea trofeu de Mare Șlem al carierei și al nouălea la Australian Open, aprizând din nou lupta cu Rafael Nadal și Roger Federer, care au fiecare câte 20.

Novak Djokovic, „rege” la Australian Open

Djokovic are 9 titluri la Australian Open. Doar Rafael Nadal are mai multe cupe la o competiție de Grand Slam, el impunându-se de 13 ori la Roland Garros.

Djokovic l-a depășit pe Federer, care are opt trofee la Wimbledon. Cifrele pe care Djokovic le are la Australian Open sunt de-a dreptul impresionante.

Medvedev i-a adus elogii lui Djokovic

La ceremonia de premiere, Medvedev a vorbit primul și a evocat un moment din trecut, pentru a evidenția altruismul și generozitatea sârbului.

Când eram pe locul 500 mondial, m-am antrenat cu Novak. Erai ca un Dumnezeu pentru mine, nici nu credeam că vei schimba câteva vorbe cu mine. Dar ai vorbit ca și cum îți eram un prieten… A

tunci eram pe 500, acum sunt pe locul 4, dar tu nu te-ai schimbat deloc. Ești un om minunat!„, i s-a adresat Daniil campionului din Belgrad.

Şi Djokovic l-a lăudat pe Medvedev

Sârbul nu a ratat momentul să returneze în stilul său caracteristic. „Nu m-ai mai sunat în ultimul timp pentru a ne antrena împreună, dar îți mulțumesc pentru cuvintele superbe. Ești un jucător nemaipomenit, ai arătat de ce.

O să vină momentul în care vei câștiga un titlu de Grand Slam„, a spus Novak Djokovic.

author avatar
Andreea Vlad
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger