AcasăSPORTNoul sef de la Dinamo respecta gloriile clubului: i-a taiat lui Cornel...

Noul sef de la Dinamo respecta gloriile clubului: i-a taiat lui Cornel Dinu 3.000 de euro din salariu!

Cornel Dinu nu ramane niciodata dator

Ionut Negoita si Constantin Anghelache incep curatenia (financiara) la Dinamo cu salariul lui Cornel Dinu. Considerat prea mare, venitul lunar de 5000 de euro a fost scazut la 2000, si-asa cam mult, dupa cum s-ar fi exprimat intr-un cerc de apropiati prietenul lui Mircea Lucescu.

Cornel Dinu nu este agreat de Anghelache si Negoita, noii sefi de la Dinamo

Departe de noi gandul ca „Il Luce” ar avea vreo legatura cu micsorarea salariului fostului sau coechipier de la Dinamo. De fapt, chiar Anghelache, noul presedinte executiv din „Groapa”, a explicat la „DigiSport” de ce s-a umblat la venitul „Procurorului”: „Nu putem plati un salariu atat de mare pentru cineva care a facut ceva pentru Dinamo acum 20 de ani. Nu castigi un campionat si stai toata viata cu el!”.

Negoita

Astfel s-a ajuns ca, in loc de 5000 de euro lunar, Cornel Dinu sa primeasca acum doar 2000. Totusi, ca o compensatie, „Mister” a primit un loc in Consiliul de Administratie al FC Dinamo, dar si o promisiune ca, in cazul in care echipa se califica in Europa League la finalul sezonului, va beneficia de un bonus financiar.

Anghelache
author avatar
Laurentiu Teodorescu
552 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger