AcasăSPORTNoul presedinte al FRF a anuntat ca nu semneaza petitia pentru gratierea...

Noul presedinte al FRF a anuntat ca nu semneaza petitia pentru gratierea lui Popescu!

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat ca nu va semna petitia pentru gratierea lui Gica Popescu, pentru ca, spune el, fiecare trebuie sa plateasca.

Burleanu, care a lucrat si in administratia prezidentiala, spune ca justitia trebuie sa functioneze intr-o societate normala, motiv pentru care nu ii va sustine pe cei care cer gratierea lui Giga Popescu. “Nu voi semna acea petitie, nu vreau sa se inteleaga altceva. Decizia justitiei e un act normal la bunul mers al societatii. Cu toata supararea colegilor de generatie ai domnului Gheorghe Popescu, nu o voi semna”, a spus Burleanu, potrivit DigiSport.

Inainte de a fi ales presedinte al FRF, Burleanu a lucrat la Primaria municipiului Bacau, Parlamentul Romaniei – Comisia juridica, Autoritatea Electorala Permanenta, Administratia Prezidentiala – Departamentul pentru minoritati nationale.

Din 2008, Razvan Burleanu este co-presedinte al Institutului European pentru Democratie Participativa – Qvorum, iar de la inceputul anului 2012 este presedintele Federatiei Romane de Minifotbal. Ulterior a fost ales presedinte al Federatiei Europene de Minifotbal si vicepresedinte al Federatiei Internationale de Minifotbal.

Foto: b1.ro

author avatar
Alina Costache
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger