AcasăSPORTNoul preparator fizic al Stelei ii "repara" si pe soldatii americani ...

Noul preparator fizic al Stelei ii „repara” si pe soldatii americani

Antrenorul Laurentiu Reghecampf se pregateste sa dea militaria jos din pod la inceputul mandatului sau in Ghencea. Pentru asta, l-a cooptat in staff-ul tehnic pe Thomas Neubert, un german specializat in fizioterapie.

Echipa medicala de la clinica "Physio-Balance Neubert"

La Concordia Chiajna, neamtul era considerat de jucatori sperietoarea antrenamentelor, prezenta sa (mai rara, deoarece avea doar un simplu contract de colaborare) la sedintele de pregatire semanand groaza printre „vedetele” Rocha sau Dos Santos.

Aparatura moderna in sala lui Neubert

Stelistii se asteapta ca la ei sa fie si mai rau, tinand cont de faptul ca nivelul este mult mai ridicat, dar si ca Gigi Becali l-a angajat pe german cu norma intreaga. Astfel, nevoit sa se mute in Romania, la fostul club al Armatei,  Thomas Neubert (43 de ani) va lasa in grija sotiei clinica de specialitate deschisa in orasul Ramstein si la care – urmare a unui contract incheiat cu Departamentul Apararii din SUA – se trateaza toti soldatii americani cantonati in baza militara din Kaiserslautern!

„Repara” soldatii raniti in teatrele de operatiuni

Thomas Neubert, noul fizioterapeut al Stelei

Numele lui Thomas Neubert nu spune mai nimic in Liga 1, dar armata americana ii poarta un mare respect fizioterapeutului care a pus pe picioare numerosi soldati raniti in teatrele de operatiuni.

Un soldat american pe bicicleta

Cum la Kaiserslautern este cea mai mare baza militara americana din Europa, iar antrenamentele US Army sunt renumite pentru intensitatea lor, firesc sa apara numeroase accidentari in randul soldatilor. Si toate sunt tratate doar la clinica „Physio-Balance Neubert”, din Ramstein, detinuta de noul preparator fizic al Stelei! Aparatura este de ultima generatie, iar specialistii pot oferi solutii optime pentru orice problema cu care se prezinta pacientul.

Afacere in familie

La „Physio-Balance Neubert” lucreaza si sotia fizioterapeutului stelist. Claudia Neubert este si ea specialista in fitness, la fel ca Lisa si Yannik, cei doi copii ai cuplului. Cu totii fac parte dintr-un staff de noua persoane care se ocupa de clinica din Ramstein.

A lucrat cu Rehhagel si Gerets

In cei sase ani cat a lucrat la Kaiserslautern, Thomas Neubert s-a aflat in staff-ul catorva antrenori de renume. Printre acestia, Otto Rehhagel si Eric Gerets, dar si Andreas Brehme, fosta mare glorie a fotbalului german.

Campion european in „Ironman Triathlon”

Ca pregatirea fizica nu este o joaca pentru Thomas Neubert o dovedeste si participarea sa anuala la „Ironman Triathlon”, o competitie ce presupune trei probe „de foc”: 3,86 de km de inot, 180,25 de km de ciclism si 42,2 km de maraton; toate probele trebuie terminate in limita a 17 ore, iar pauzele intre ele sunt strict interzise! Neubert este vicecampion mondial si campion european la „Ironman Triathlon”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
904 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger